H αρπαγή του …ωραίου Ηλία !

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε χθες όλη μέρα με την είδηση – φωτιά πως ο Ηλίας Ψινάκης την έκανε την …τηλε-απιστία του ! Ναι, η είδηση που κυκλοφόρησε ξαφνικά και προκάλεσε μεγάλη έκπληξη σε όλους, ήταν η είδηση πως ο δαιμόνιος μάνατζερ την πήρε την μεγάλη απόφαση και γυρνά την πλάτη στον ΑΝΤ1 !

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούσαν χθες όλη μέρα και μέχρι αργά το βράδυ, ο Ηλίας δέχτηκε την στενή πολιορκία των ανθρώπων του Mega και τελικά …ενέδωσε. Οπως έγραψε και το site “enimerosi24” , o Ηλίας μετά απο σειρά συζητήσεων και επαφών που είχε με τον διευθυντή προγράμματος του Μεγάλου Καναλιού, Πέτρο Μπούτο, του το είπε το “OK” !

Ετσι, ο Ηλίας Ψινάκης λέει θα παρουσιάζει απο Οκτώβρη στο κανάλι της Μεσογείων το σόου “Just the two of us” ,το οποίο είναι μία άλλη έκδοση των σόου χορού ,γιατί όπως καταλαβαίνετε, μετά την επιτυχία του “Dancing” σιγά και το Mega μην δεν έμπαινε στον χορό !

Μάλιστα, απ ΄ότι είχε ακουστεί αρχικά στους διαδρόμους του καναλιού, αυτό το πρότζεκτ ήταν ένα απο τα πρότζεκτ εκείνα που το κανάλι σκεπτόταν ,μήπως και το έδινε του χρόνου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Κι ενώ βουίζει όλη η τηλεοπτική πιάτσα πως ο …ωραίος Ηλίας εκλάπη απο τους Megaλικούς ,στο Mega επισήμως εξακολουθούν να λένε πως …δεν γνωρίζουν τίποτα για τον τηλεοπτικό φόνο !

Οσο για τους Αντεννικούς ; Αν η αρπαγή του Ηλία όντως ισχύει και έρχεται σημειωτέον μετά και την αρπαγή της Ευγενίας Μανωίδου για το “Master Chef” (όπως σας γράψαμε την Παρασκευή πρώτοι εδώ στο “T-Life”) , ήθελα να ΄ξερα τι περιμένουν και τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζονται χρόνια και η τηλε-χημεία τους είναι καρατσεκαρισμένη και δεν ανανεώνουν μαζί τους τα συμβόλαια συνεργασίας τους ,μία ώρα αρχύτερα ; Για να τραβάνε τελευταία στιγμή τα μαλλιά τους ; Η μαύρη αλήθεια είναι, πως το Mega δεν πιάνεται στις κινήσεις ματ !!!

Read More

And More