Μακιγιάζ, μαλλιά, χαμόγελο! Ποια πριγκίπισσα κερδίζει;

Είναι νέες, όμορφες και το σημαντικότερο, έχουν καταφέρει να κάνουν το κοριτσίστικο όνειρο πραγματικότητα! Είναι οι πριγκίπισσες νέας κοπής: πιο σύγχρονες, πιο stylish, πιο φρέσκες. Η μια ξανθιά η άλλη μελαχρινή. Η Charlene Wittsock και η Kate Middleton. Καλύτερα: η Charlene και η Kate (ας συμφωνήσουμε να τις φωνάζουμε με τα μικρά τους για να τις νιώθουμε πιο οικείες). Η νέα είναι ωραία αλλά και η παλιά είναι αλλιώς! Μακιγιάζ, μαλλιά, χαμόγελο. Κάνουμε το crash test και βγάζουμε την νικήτρια!
Λοιπόν, καθρέφτη, καθρεφτάκι μου τι θα δείξεις;

Μακιγιάζ Charlene vs Kate: 1-0

Η Charlene λατρεύει τις παλ αποχρώσεις και τις shiny υφές. Στα περισσότερα official events ο φακός την έχει απαθανατίσει με λευκή ιριδίζουσα σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού (trick που κάνει τα μάτια να δείχνουν πιο ξεκούραστα) και πιο σκούρα στην εξωτερική γωνία. Επιπλέον, τα χείλη της είναι σύνηθως βαμμένα σε ένα σατινέ κραγιόν σε frost pink απόχρωση.
Στην αντίπερα όχθη, η Kate δεν πρέπει να έχει στο νεσεσέρ της ούτε μια παστέλ απόχρωση! Χρησιμοποιεί αυστηρά και μόνο γήινα χρώματα στο μακιγιάζ της και δίνει έμφαση στα μάτια της, τα οποία τονίζει με μαύρο περίγραμμα. Κατά την γνώμη πολλών make up artists, το περίγραμμα χωρίς σβήσιμο γύρω από το μάτι κλειδώνει το σχήμα τους και μικραίνει το βλέμμα. Λάθος!

Μαλλιά Charlene vs Kate: 1-1

Η Charlene έχει αδυναμία στα όμορφα και chic σινιόν. Τα έχει συνήθως πιασμένα πάνω, ωστόσο τα μεσαίου μήκους μαλλιά της είναι σωστά ενυδατωμένα και περιποιημένα.
Η Kate σαν γνήσια Αγγλίδα λατρεύει τα καπέλα. Αλλά και τα χωρίς αυτά, λατρεύουμε τα μαλλιά της! Είναι πλούσια, μακριά και πάντα περιποιημένα. Κάνει εντατικά μάσκες και η μόνη τεχνική εργασία που τους έχει κάνει είναι κάποια ρεφλέ και όχι μόνιμα βαφή. Είναι δε, και η ίδια τόσο “ερωτευμένη” με τα μαλλιά της που δεν πάει ούτε διακοπές χωρίς τον αγαπημένο της hair stylist, James Pryce (δες εδώ το σχετικό άρθρο).

Χαμόγελο Charlene vs Kate: 0-1

Η Charlene είναι πάντα διστακτική στις πόζες της. Η πιο θερμή που μας έχει χαρίσει ποτέ είναι με ένα σπαστό χαμόγελο, κάτι σαν μειδίαμα. Αντίθετα, η Kate δεν διστάζει να δείξει τα δόντια της (με την καλή έννοια!). Σε κάθε λήψη μας χαρίζει το πιο μεγάλο της χαμόγελο που ενίοτε αγγίζει τα όρια του ξεκαρδιστικού γέλιου (κι όμως!). Κι αυτό είναι κάτι που την έχει κάνει πολύ αγαπητή στον τύπο αλλά και στον κόσμο εν γένει.

Στο δικό μας crash test, λοιπόν, οι δύο πριγκίπισσες πέτυχαν απόλυτη ισοπαλία. Έχουν κι οι δυο τους υπέροχα μαλλιά, η Charlene έχει μεγαλύτερο ταλέντο στο μακιγιάζ όμως η Kate γνωρίζει ότι η αληθινή ομορφιά κρύβεται πίσω από ένα μεγάλο πλατύ χαμόγελο. Εσένα ποια είναι η γνώμη σου; Σου αρέσει κάποια περισσότερο; Ψήφισε παρακάτω!

Read More

And More