Παιχνίδια ενηλίκων! Ένας άντρας τα βάζει με τις γυναίκες που “υπόσχονται” πολλά και τελικά… τίποτα!

H μικρή Estella παρακολουθούσε τον Finnegan να πίνει νερό από το συντριβάνι της αυλής. Ήταν τότε που έσκυψε πονηρά και έφερε το πρόσωπό της απέναντι στο δικό του, σε απόσταση αναπνοής από τα χείλη του, ΔΗΘΕΝ να δροσιστεί κι εκείνη! Ήταν η πρώτη κίνηση μιας πανούργας γυναίκας με αγγελικό πρόσωπο, που θα συνέχιζε να παίζει με το μυαλό ενός άνδρα για πολλά χρόνια δημιουργώντας μέσα του “Μεγάλες Προσδοκίες”. Ένα παιδικό παιχνίδι που μπορεί να στοιχειώσει έναν άνδρα και να τον κάνει έρμαιο μιας γυναίκας.

Τι είναι όμως εκείνο που σε οδηγεί να στήσεις το ταμπλό του ερωτικού σου παιχνιδιού, όταν δεν είσαι σίγουρη ή δεν θέλεις να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα; Πώς μπορείς να συντηρείς μέσα μου την ελπίδα, την προσδοκία και την φλόγα όταν δεν έχεις να δώσεις τίποτα περισσότερο;

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΔΥΟ
Είσαι πολύ διαχυτική από την αρχή. Με έναν αέρα δυναμικό και συνάμα παιδικό. Από εκείνη την πρώτη συνάντηση μέχρι σήμερα δεν με έχεις αφήσει καθόλου σε ησυχία. “Τι κάνεις εσύ ομορφούλη;” μου στέλνεις στο κινητό! “Είπα να στείλω έτσι απλά για καληνύχτα!” συνεχίζεις. Πολύ σύντομα έχει μάθει ο ένας για τον άλλο ό, τι θα έπρεπε να γνωρίζουν δύο άνθρωποι που ελκύονται ερωτικά. Η ατμόσφαιρα είναι πάντα “ηλεκτρισμένη” και κάθε μου ατάκα απαντάται από μια δική σου γεμάτη υπονοούμενο. Είναι σαν το “Μάντεψε Ποιος” που παίζαμε παλιά, όπου λεπτό με το λεπτό ο ένας δίνει στον άλλο στοιχεία που συνθέτουν το πορτραίτο του άλλου.

Με ιντριγκάρει όλο αυτό το παιχνίδι. Νιώθω όλες μου τις αισθήσεις να διεγείρονται ψάχνοντας το επόμενο στοιχείο για τη λύση του μυστηρίου του Κρυμμένου Θησαυρού. Όμως ένα παιχνίδι έχει πάντα κανόνες και λαμβάνει τέλος όταν ολοκληρωθεί ο “Σκοπός του παιχνιδιού”! Και στη δική μας περίπτωση σκοπός του παιχνιδιού είναι ο έρωτας. Ή αν σου ακούγομαι πολύ ρομαντικός, το σεξ! Γιατί λοιπόν όταν αποφασιμένος για την κίνηση “ματ” προχωράω στο πρώτο φιλί σε τινάζει ηλεκτρικό ρεύμα; “Με παρεξήγησες!” θα ακούσω από την γυναίκα που τις τελευταίες μέρες με έχει ρωτήσει ακόμη και ποια στάση μου αρέσει περισσότερο στο σεξ.

ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΦΛΟΓΑ
Έχεις παρατηρήσει τη δύναμη που ασκεί η φλόγα ενός κεριού στον άνθρωπο; Θέλει να την αγγίξει, να την ταρακουνήσει, να την κάνει να “τσιτσιρίξει” με λιωμένα κομμάτια κεριού. Έλα όμως που εδώ μιλάμε για ανθρώπους; “Μου αρέσει το παιχνίδι και ο ερωτισμός. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνει κάτι μεταξύ μας σώνει και καλά!” μου λες με ένα ύφος επαναστάτη σε μια κοινωνία ξεπερασμένη και οπισθοδρομική. Τα χτυπήματα είναι απανωτά… εκεί που μέχρι πρότινος έβλεπες έναν άνδρα σίγουρο, δυναμικό και ενθουσιασμένο υπάρχει μόνο ένα “κουρέλι”! Πώς να αντιδράσω; Τι πρέπει να κάνω σε αυτή τη φάση; To πιο πιθανό είναι να βάλω το κεφάλι κάτω και να αποχωρήσω. Νίκησες…

GROW UPΠρέπει όμως να μάθεις κάποια στιγμή πως το παιχνίδι του Ken και της Barbie τελείωσε και ότι δεν είμαι φτιαγμένος από από πλαστικό, όσο κι αν εσύ μοιάζεις τώρα ψυχρή σαν γυάλινη κούκλα. Οι άνδρες ή μάλλον οι άνθρωποι γενικότερα δεν είναι πειραματόζωα να “τεστάρεις” τις επιδόσεις σου στο φλέρτ, το σεξ απήλ και την ερωτική σου δεινότητα. Να λοιπόν οι 5 κανόνες του fair play, που αν τους ακολουθήσεις δεν θα σε παρεξηγήσει κανείς:

– Το παιχνίδι έχει χρόνο!
Μην το τραβάς το σχοινί. Ένα άκακο παιχνίδι που δεν πρέπει να με γεμίσει ελπίδες θα πρέπει να τελειώσει σε μία και μόνη μέρα. Μια μέρα που αισθάνεσαι καλά και έχεις διάθεση, το καταλαβαίνω να φερθείς με τέτοιο τρόπο. Μην επιστρέψεις όμως στον τόπο του εγκλήματος πάλι; Γιατί τότε θα είσαι ένοχη για το φόνο!

– Διάβασε από την αρχή σε όλους τους παίκτες τους κανόνες του παιχνιδιού! Αν είσαι κι εσύ ξεκάθαρη από την αρχή τότε όλα καλά. Κανόνας πρώτος λοιπόν παίζουμε όσο μας αρέσει, αλλά μένουμε στο παιχνίδι. Οι κινήσεις μέσα σε αυτό δεν σημαίνουν τίτποτα στην πραγματική ζωή. Κάτι σαν τα χρήματα της Μονόπολης…

– Παίξε καθαρά!
Δεν μπορεί στα πλαίσια του παιχνιδιού να θέλεις να μάθεις πως “εφαρμόζουν” τα χείλη σου επάνω στα δικά μου. Ούτε να ισχυρίζεσαι μετά πως δεν φιληθήκαμε, αλλά κάναμε τεστ συμβατότητας!

– Επίλεξε στρατόπεδο και πιόνια! Πρέπει να κάνεις γνωστό από την αρχή τους λόγους για τους οποίους παίζουμε. Παίζουμε για να περάσουμε και οι δύο καλά ή με στόχο ο ένας να εξοντώσει τον άλλον; Γιατί αν ισχύει το δεύτερο, θα ξέρω κι εγώ πως θα σχεδιάσω τη στρατηγική μου.

– Όρισε με ακρίβεια το έπαθλο! Γιατί είναι διαφορετικό το έπαθλο να είναι η αγκαλιά σου, διαφορετικό να είναι ένα ποτό στο γνωστό bar και εντελώς διαφορετικό να είναι μια ωραιότατη… χυλόπιτα!

Του Λευτέρη Σαββίδη

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. τα ιδια κανετε τι ακριβως λοιπον σας κακοφαινεται;;;

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read More

And More