Βόλος: Μαχαίρωσαν την πρώην σύζυγο του βουλευτή Θ. Νάκου

Ο άγνωστος δράστης την μαχαίρωσε τα ξημερώματα στην κοιλιά, με μαχαίρι ή κατσαβίδι…

Η πρώην σύζυγος του βουλευτή Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Θανάση Νάκου, μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο της πόλης και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, δεν διατρέχει κίνδυνο της ζωής της.

Το χρονικό της επίθεσης

Σύμφωνα με το e-volos.gr, όλα συνέβησαν μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, όταν η κ. Νάκου φτάνοντας με το αυτοκίνητό της στο σπίτι της, επί της οδού Πλαστήρα στην περιοχή του Αγ. Κωνσταντίνου και στην προσπάθειά της να παρκάρει στο γκαράζ, δέχθηκε την επίθεση άγνωστου κουκουλοφόρου με αιχμηρό αντικείμενο (μαχαίρι ή κατσαβίδι), από το οποίο της προκλήθηκε τραύμα στην κοιλιακή χώρα βάθους 2 εκ.

Η άτυχη γυναίκα άρχισε πανικόβλητα να ουρλιάζει και ο δράστης τράπηκε σε φυγή. Ακολούθησε η μεταφορά της στο Νοσοκομείο του Βόλου και η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για τα περαιτέρω, χωρίς ευτυχώς να διατρέχει κίνδυνο της ζωής της.

Σύμφωνα με την αστυνομία το παράξενο της υπόθεσης, το οποίο και κάνει τους Αξιωματικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας να αποκλείουν το ενδεχομενο κίνητρο της ληστείας, είναι το γεγονός ότι τόσο η τσάντα της κ. Νάκου, όσο και τα κοσμήματά της, παρέμειναν ανέπαφα.

Ως εκ τούτου οι έρευνες στρέφονται ακόμα και στο ενδεχόμενο κίνητρο της εγκληματικής ενέργειας.

Read More

And More