Tι τρέχει τελικά με την Έφη Θώδη;

Όπως σας πληροφόρησε πρώτο το TLIFE το απόγευμα της Κυριακής, η Έφη Θώδη μεταφέρθηκε στο νοσοσκομείο της Λαμίας.Στο TLIFE μίλησε ο σύντροφός της και η αδερφή της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η τραγουδίστρια ήταν στο νοσοκομείο σε έξαλλη κατάσταση και ζητούσε να εξεταστεί αμέσως από γιατρό. Ωστόσο μέχρι να βρεθεί γιατρός να την εξετάσει, άρχισε να φωνάζει και να απειλεί όποιον περνούσε από μπροστά της. Απειλούσε, έβριζε και έριχνε κατάρες σε όλους, ανέφερε νοσηλεύτρια του νοσοκομείου.

Αν και προσπάθησε να πάει κοντά της να την βοηθήσει ήταν εκτός εαυτού. Όλοι τρόμαξαν και απομακρύνθηκαν. Τελικά μεταφέρθηκε όντως σε δωμάτιο της ορθοπεδική κλινικής, ώστε να ηρεμίσει και να μπορέσουν να της περιποιηθούν το τραύμα, που όπως διαπιστώθηκε ήταν ένα σοβαρό στραμπούλιγμα στο πόδι.

Ο σύντροφός της κος Χρήστος, αν και στο TLIFE είπε πως η Έφη Θώδη γλίστρησε στις σκάλες, οι δηλώσεις του στην εφημερίδα Espresso, λένε πως Κυριακή πρωί ξύπνησε κι εκείνη έλειπε. Την έψαξε και τη βρήκε πεσμένη στην άκρη του δρόμου που οδηγεί στη θάλασσα. Μάλιστα ένας οδηγός τού είπε πως την είδε τελευταία στιγμή και ευτυχώς πάτησε φρένο. Σήμερα αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Όσο για την αντίδρασή της, λέει ο σύντροφός της: “Απλώς ήταν ταραγμένη με την περιπέτειά της. Ούτε έδειρε, ούτε δάγκωσε κανέναν. Όταν κάποιος ταράζεται λέει πράγματα που δεν τα εννοεί. Αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα”.

Read More

And More