Μ. Σεφερλής: ”Φοβάμαι πως η σύλληψή μου θα έχει αντίκτυπο στο παιδί μου”!

”Πέρασα μία νύχτα στο κρατητήριο σαν κοινός εγκληματίας, που απλώς χαρίζει γέλιο στον κόσμο” δηλώνει ο Μάρκος Σεφερλής μιλώντας για τη σύλληψη του. O ηθοποιός είναι πολύ πεσμένος ψυχολογικά μετά τη σύλληψη του το βράδυ του Σαββάτου και την κράτησή του.

Ο Έλληνας ηθοποιός μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή “Αξίζει να το δεις” για το χρονικό της σύλληψης του και τα συναισθήματα του μετά το περιστατικό.

“Ένιωσα χάλια! έτσι όπως δεν έχω νιώσει ποτέ. Δεν είναι μόνο το συναίσθημα ότι σε βιάζουν ψυχολογικά. Αλλά σκέφτεσαι εκείνη τη στιγμή, πως θα σε δουν οι δικοί σου”, λέει χαρακτηριστικά ο Μάρκος Σεφερλής προσθέτοντας: “Όλη αυτή η ταλαιπωρία, η σύλληψη, ο διασυρμός πολύ φοβάμαι ότι θα έχουν αντίκτυπο στο παιδί μου”.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρει πως τρέμει στο ενδεχόμενο να δει ο γιος του, τη σύλληψη στο Internet μόλις μεγαλώσει ή να το δουν τώρα οι φίλοι του στη τηλεόραση και να το συζητήσουν μαζί του.

Ο Μάρκος τονίζει πως αισθάνθηκε πολύ άσχημα όταν του πέρασαν τις χειροπέδες λες και ήταν εγκληματίας. Όσον αφορά το γεγονός ότι δεν έχει άδεια για να λειτουργεί το θέατρο δηλώνει: ”Το θέατρο ήταν σφραγισμένο από τις 29 Σεπτεμβρίου του 2009. Την περασμένη Τετάρτη ήρθε η επιτροπή γνωματοδότησης και παρουσία δύο αστυνομικών βγήκε το λουκέτο από το θέατρο προκειμένου να γίνει έλεγχος”.

Και συνεχίζει: ”Θεώρησα ότι ο χώρος ξεσφραγίστηκε διαφορετικά θα αρνιόταν να μπει η επιτροπή. Το ίδιο βράδυ και πάλι έπειτα από καταγγελία του Δήμου Πειραιά η αστυνομία επέστρεψε. Ο δήμος μου έχει νοικιάσει το θέατρο. Κάθε χρόνο επί πέντε συναπτά έτη παίρνει από εμένα 141.500€. Άκουσα τον κ. Μπενέτο να λέει ότι πήρα έναν χώρο και τον έκανα θέατρο. Το συμβόλαιο λέει ότι ο χώρος είναι το Δελφινάριο Θέατρο. Μπορεί ο δήμος Πειραιά να το θεωρεί παράνομο ωστόσο κάθε χρόνο παίρνει νόμιμα τα λεφτά του από εμένα”.

Παράλληλα, ο ίδιος αναφέρει ότι η σύλληψη του ήταν παράνομη και δεν μπορούν να τον κατηγορήσουν ούτε για αδίκημα. Ενώ, ενοχλημένος από τη στάση του Δήμου, αναφέρει πως τα αρμόδια όργανα δεν ενδιαφέρονται για τον Πολιτισμό.

Τι σκέφτεται να κάνει τώρα; ” Θα κινηθώ νομικά και θα κάνω μάλιστα ονομαστικές μηνύσεις και αγωγές για την ταλαιπωρία μου από τις εκάστοτε επιτροπές, την ψυχική οδύνη, την ηθική βλάβη και τον διασυρμό που έχω υποστεί αυτά τα 5 χρόνια”, τονίζει ο Μάρκος Σεφερλής και υπογραμμίζει ότι από φέτος θα βάζει τα χρήματα του ενοικίου στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, μέχρι να βγει η άδεια του για το θέατρο.

Read More

And More