Η Αννα φτιάχνει …βαλίτσες για L.A. !

Σε λίγες μέρες η ελληνική ομορφιά θα ταξιδέψει σε όλη την υφήλιο! Η Star Hellas Άννα Πρέλεβιτς, το κορίτσι που εντυπωσίασε κοινό και κριτές με την ομορφιά και την προσωπικότητά της στον φετινό Διαγωνισμό Ομορφιάς του ΑΝΤ1, αναχωρεί στις 8 Αυγούστου για το Λας Βέγκας. Εκεί θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον μεγαλύτερο διαγωνισμό ομορφιάς παγκοσμίως: τον διαγωνισμό Miss Universe.
O 59oς Διαγωνισμός Miss Universe θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Αυγούστου σε μια από τις πιο λαμπερές και διάσημες πόλεις του κόσμου: στο Λας Βέγκας των Η.Π.Α. και συγκεκριμένα στο Mandalay Bay Resort & Casino. Εκεί θα συγκεντρωθούν τις προσεχείς μέρες τα πιο ωραία και χαρισματικά κορίτσια από περισσότερες από 80 χώρες, προκειμένου να διεκδικήσουν τον μεγαλύτερο τίτλο ομορφιάς!
Η 20άχρονη Ελληνίδα καλλονή θα ζήσει μια μοναδική εμπειρία που θα διαρκέσει δύο εβδομάδες. Με την άφιξή της στο Λας Βέγκας, θα γνωριστεί με τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες και θα αρχίσουν όλες την εντατική προετοιμασία για τη μεγάλη βραδιά: φωτογραφήσεις, συνεντεύξεις, ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και διασκεδαστικά events. Τέλος, τη βραδιά του διαγωνισμού, στις 23 Αυγούστου, εκατομμύρια θεατές θα παρακολουθήσουν τη μάχη των κοριτσιών για μια διάκριση και η Miss Universe 2009 Stefania Fernandez από τη Βενεζουέλα θα στέψει τη διάδοχό της.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια ο διαγωνισμός Miss Universe και οι εκπρόσωποί του στηρίζουν τον αγώνα κατά του AIDS σε συνεργασία με σχετικούς οργανισμούς έρευνας, ενημέρωσης και πρόληψης. Tα καθήκοντα της Μις Universe περιλαμβάνουν ταξίδια σε όλο τον κόσμο με στόχο την ενημέρωση, κυρίως των νέων γυναικών, για τον ιό ΗΙV και τη μάστιγα του AIDS.

Read More

And More