Διάσημοι… που ερωτεύτηκαν στο χώρο εργασίας!

Δεν είναι τυχαίο που όλοι σε συμβουλεύουν να κάνεις σχέση με κάποιον από τη δουλειά σου… Αυτό συμβαίνει και κάποιοι διάσημοι το επιχείρησαν! Σε άλλους είχε διάρκεια και σε άλλους πάλι όχι. Η προσπάθεια μετράει!

Η Μαρία Σολωμού και ο Μάριος Αθανασίου γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα τού σήριαλ ”Σε απόσταση αναπνοής”. Μπορεί να μην παντρεύτηκαν και να ζουν χωριστά πια, αλλά έχουν ένα παιδί μαζί.

Τον Οκτώμβριο του 2003 ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη συμμετείχαν σε ένα διαφημιστικό σποτ. Το σενάριο της διαφήμισης προέβλεπε και ένα χαστούκι, ένα χαστούκι που γέννησε μια σχέση και στην συνέχεια ένα παιδί, την μικρή τους, Αναστασία.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του σήριαλ ”Η πολυκατοικία”. Αν και ξεκίνησαν ως φίλοι στην συνέχεια ερωτεύτηκαν και από τότε είναι μαζί.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος γνωρίστηκαν στον ΑΝΤ1 το 1997. Εκείνη παρουσίαζε την εκπομπή ”Πρωινός καφές” και ο Γ. Λάτσιος ήταν διευθυντής ελληνικού προγράμματος. Ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν και έκαναν τρια παιδιά.
Σήμερα είναι χωρισμένοι και διατηρούν τυπικές σχέσεις.

Η Ρούλα Κορομηλά και ο σκηνοθέτης Stefano Sartini γνωρίστηκαν στο πλατό της εκπομπής ”Ciao ANT1”.

Από τα γραφεία της εφημερίδας ”ΧΩΡΑ” στα τέλη της δεκαετίας του ’90 ξεκίνησε ο έρωτας του Γιώργου Τράγκα και της συζύγου του, Μαρίας Καρρά.

Η Δήμητρα Αιγινίτη και ο Αντώνης Σρόιτερ γνωρίστηκαν στην εφημερίδα ”ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ” όπου και εργάζονται μέχρι σήμερα. Πριν από ένα μήνα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Οι φήμες τον Οκτώμβριο του 2008 ήθελαν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Νάντια Μπουλέ να είναι ζευγάρι, αν και εκείνοι το είχαν αρνηθεί πολλές φορές. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο πλατό της εκπομπής ”Όμορφος κόσμος το πρωί”.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Φάνης Μουρατίδης γνωρίστηκαν στο σήριαλ ”Μπαμπά μην τρέχεις” και έχουν σήμερα δύο αγοράκια.

Η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του σήριαλ ”Βέρα στο δεξί”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More