Μια Ελληνίδα στο… Χόλιγουντ!

Η Έλενα Χαρμπίλα μιλάει στο περιοδικό People και εξηγεί πως βρέθηκε στο Χόλιγουντ. H Έλενα έχει μόνο τρία χρόνια στο Λος Άντζελες αλλά έχει καταφέρει να κάνει σπουδαία επαγγελματικά ανοίγματα και είναι περήφανη για αυτά. Είναι ηθοποιός αλλά και τραγουδίστρια.

Πώς είναι μια μέρα της στην πόλη των Αγγέλων; ” Ξυπνάω πολύ νωρίς, πηγαίνω στο γυμναστήριο, γυρνάω στο σπίτι και ξεκινά άλλη μια μέρα γεμάτη οντισιόν, πρόβες, επισκέψεις στα στούντιο. Το βράδυ δεν βγαίνω συχνά. Άλλωστε, στη 1.50 κλείνουν όλα τα κλαμπ εκεί. Καμία σχέση με την ελληνική πραγματικότητα”.

Η Έλενα έχει πάρει απολυτήριο από το Αμερικάνικο κολλέγιο της Αθήνας και στην συνέχεια έφυγε από την Ελλάδα για σπουδές στο Λονδίνο. ”Αισθανόμουν ότι στο εξωτερικό υπήρχε μεγαλύτερη ελευθερία γι’αυτά που ήθελα να κάνω, να γίνω ηθοποιός και τραγουδίστρια. Μπήκα στο London Guild Hall University και παρακολούθησα τη σχολή Κινηματογράφου και media”, υπογραμμίζει.

Η Έλενα έχει συμμετάσχει σε δύο διαφημιστικές καμπάνιες, η μiα με τον Κanye West για την Absolut και η άλλη με τη Rihanna για το Sony Playstation. Είχε κλείσει ένα ρόλο σε μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές της ιαπωνικής τηλεόρασης και ένα ρόλο σε μια ταινία τρόμου με τίτλο ” Sweet Insanity”. Η μεγαλύτερη έκπληξη όμως για την ίδια ήρθε, όταν γνώρισε τον Al Pacino. ”Μου έκανε φοβερή εντύπωση. Δεν είχε τουπέ, δεν ήταν καθόλου ψώνιο και είχε φοβερό χιούμορ αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Έλενα Χαρμπίλα με τον Al Pacino

Read More

And More