ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Αύριο το οριστικό ραντεβού Μουρατίδη – ΑΝΤ1 για το “X-Factor 3” !

Τι κι αν βρισκόμαστε μόλις μία ανάσα πριν ανοίξει η αυλαία των γυρισμάτων του “X-Factor 3” ; Τι κι αν βρισκόμαστε μόλις τρεις ημέρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα των οντσιόν ; Ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί για το αν η κριτική επιτροπή του γνωστού σόου θα είναι ίδια ή για το αν θα υπάρξουν …αφιξο-αποχωρήσεις !

Βλέπετε, την περασμένη εβδομάδα μπορεί όλα να έδειχναν πως η επιτροπή του σόου θα είναι ίδια κι απαράλαχτη και σας το είχα γράψει άλλωστε και στα Media εδώ στο “T-Life” ,αίφνης έχει παρουσιαστεί μία …κωλυσιεργία ,όσο αφορά στην παραμονή ή όχι του Νίκου Μουρατίδη στο παιχνίδι.

Απ ΄ότι μαθαίνω απο την μία πλευρά ουσιαστικές διαφορές ανάμεσα στον Νίκο και τους Αντεννικούς δεν έχουν υπάρξει κι απο την άλλη ,όμως, δεν έχει υπάρξει ακόμα και η τελική συμφωνία. Ετσι ,λοιπόν, σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές , αύριο αναμένεται να γίνει η οριστική συνομιλία ανάμεσα στον …αυστηρό και …αδέκαστο κριτή και την διοίκηση του καναλιού, απο την οποία βεβαίως – βεβαίως ,θα μας προκύψει και ο τελικός συνδυασμός της κριτικής επιτροπής.

Και κάπου εδώ να θυμίσουμε σε όλους όσους έχουν αποφασίσει να διαπιστώσουν φέτος το καλοκαίρι το αν έχουν το … “X-Factor” , πως οι οντισιόν ξεκινούν το Σάββατο 24 του μήνα απο το ξενοδοχείο Hilton Park της Λευκωσίας.

Read More

And More