“Έκανα λάθος που βγήκα ραντεβού με τον Νικόλαο”! Βιβλίο φωτιά από πρώην μοντέλο

Λεπτομέρειες για την παραλίγο σχέση της με τον δευτερότοκο γιο του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου, Νικόλαο, αποκάλυψε το πρώην μοντέλο, Τάσα ντε Βασκονσέλος στην αυτοβιογραφία της, ”Ομορφιά σαν όπλο”.

Ανάμεσα σε όλους τους γόνους αριστοκρατικής και βασιλικής καταγωγής, που προσπάθησαν να κατακτήσουν τη 44χρονη Πορτογαλέζα καλλονή, ήταν, όπως διαβάσαμε στην εφημερίδα ”Espresso” και ο, προσφάτως παντρεμένος, Νικόλαος. Η Τάσα ντε Βασκονσέλος κατέρριψε τον μύθο του καρδιοκατακτητή Νικόλαου, μιλώντας με απαξιωτικά λόγια για τον ίδιο.

”Ο Νικόλαος με φλέρταρε πολύ καιρό μέχρι να δεχτώ ένα ραντεβού. Ξαφνικά βυθίστηκα σε ένα τόσο ανόητο και παρακμιακό περιβάλλον που σκέφτηκα ότι οι Ελληνες γλίτωσαν που έριξαν τον βασιλιά τους”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Βασκονσέλος.

Το διάσημο μοντέλο, που εμφανίζεται στα μεγαλύτερα κοσμικά events, πέρα από τον πρίγκιπα Κάρολο, αναφέρεται και στο ατυχές φλερτ που δέχτηκε από τον αδερφό του, πρίγκιπα Αντριου.

”Με ρώτησε κατά τη διάρκεια ενός δείπνου, παρουσία και άλλων προσκεκλημένων, αν ήμουν ακόμη παρθένα. Του έδωσα μια απάντηση, που θα μπορούσε να περιγραφεί και ως λεκτικό χαστούκι”, ανέφερε χωρίς ταμπού, ενώ για τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό γράφει ότι τους συνδέει μια τρυφερή φιλία.

Τέλος, δυσάρεστη ανάμνηση, αποτελεί για εκείνη και το φλερτ του πρίγκιπα Λορέν του Βελγίου, ο οποίος αρχικά προσπάθησε να την εντυπωσιάσει με τη Ferrari του και στο τέλος της βραδιάς την πήγε σε ένα βοτανικό κήπο για να τη φωτογραφίσει ανάμεσα στα δέντρα. ”Φοβήθηκα και έφυγα με τα πόδια για το σπίτι μου”, σχολίασε εκείνη.

Read More

And More