Ε. Πρεζεράκου στο TLIFE: ”Η Ματθίλδη ήταν άξια αντίπαλος”!

Η Έρρικα είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο καλά παιδιά της τηλεόρασης. Μετά από πολύωρες προπονήσεις κατάφερε από outsider να γίνει φαβορί και να στεφθεί νικήτρια στο Dancing with the Stars! Το TLIFE επικοινώνησε μαζί της : ”Ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι νίκησα. Λέω “ουάου” τι έγινε αλλά ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει”.

Την πετύχαμε την ώρα που βρισκόταν με τους μαθητές της. Στην ερώτηση για το αν πίστευε πως θα κερδίσει απάντησε: ”Ήμουν έτοιμη για όλα. Πίστευα ότι είχαμε χορέψει πάρα πολύ καλά, περίμενα ότι μπορεί να κερδίσω μπορεί και όχι αλλά χάρηκα που εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα”.

Η Έρρικα και η Ματθίλδη Μαγγίρα κατά τη διάρκεια του show έγιναν φίλες. Πώς αισθάνθηκαν όμως όταν βρέθηκαν αντιμέτωπες στον τελικό; ”Με την Ματθίλδη είχαμε συναγωνισμό κι όχι ανταγωνισμό, υπήρχε μια πολύ ωραία φιλοσοφία, είχαμε καλή διάθεση και οι δύο. Ήταν πραγματικά άξιος αντίπαλος”, δήλωσε η νικήτρια του Dancing with the Stars.

H αθλήτρια γιόρτασε τη νίκη της με την οικογένειά της και κάποιους φίλους αλλά γύρισε νωρίς γιατί είχε πρωινό ξύπνημα. Όσον αφορά τα επαγγελματικά της σχέδια; ”Τα επόμενά μου επαγγελματικά βήματα είναι η καλοκαιρινή ακαδημία του Replayce. Θέλω να μάθω στα παιδάκια αθλητισμό”.

Στην ερώτησή μας για το αν θα την δούμε του χρόνου στη τηλεόραση κι αν της έχει γίνει κάποια πρόταση από τον ΑΝΤ1 απάντησε: ”Δεν το έχω καθόλου στο μυαλό μου. Δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση από κανένα κανάλι”.

Όταν τη ρωτήσαμε αν θα ξαναπήγαινε στο Dancing with the Stars απάντησε πως και βέβαια θα το ξαναέκανε και ευχαρίστησε πολύ τον κόσμο για την αγάπη που της έδειξε.

Συγχαρητήρια Έρρικα!

Read More

And More