Ο Κ. Καραφώτης στο TLIFE: “Δεν κρατώ φιλικές σχέσεις με τις πρώην μου”

Ο Κώστας Καραφώτης μίλησε στο TLIFE για την νέα συνεργασία του με τον Νίκο Κουρκούλη και την Κέλλυ Κελεκίδου,
για τον έρωτα και τις σχέσεις που διατηρεί με πρώην συντρόφους, την πρόταση που δέχτηκε για να συμμετάσχει στην εκπομπή “Just The Two Us”, και αποκάλυψε σε ποιους υποκλίνεται και γιατί!

Φέτος, είναι η πρώτη χρονιά που συνεργάζεται με τον Νίκο Κουρκούλη και την Κέλλυ Κελεκίδου, στο TEATRΟ. Ο Κώστας εξομολογήθηκε τον θαυμασμό που τρέφει στο πρόσωπο του Νίκου. “Υπήρχε θαυμασμός από την πρώτη στιγμή που άκουσα τον Νίκο. Τώρα τον λέω Νίκο, όμως δεν μπορώ να καταλάβω πως τον φωνάζω Νίκο, όταν κάποτε μελετούσα ένα ένα τα κομμάτια του ή κάποιες από τις τεχνικές που χρησιμοποιεί στη φωνή του”.

Με τον Νίκο Κουρκούλη και την Κέλλυ Κελεκίδου γνωρίζονται πολλά χρόνια, μέσω της δουλειάς. Τι το ξεχωριστό όμως, θα έχει η φετινή συνεργασία τους στο ΤΕΑTRO; “Δεν θα είναι απλά ένα μαγαζί όπου θα είναι τρεις άνθρωποι και θα τραγουδάνε, θα βγαίνουν 2-3 φορές μέχρι να πάει η ώρα 5 και να πουν ότι τελειώσαν. Είναι όλα στημένα πολύ ώραία. Όμορφα σκηνικά, εικόνες και έχει ένα θεατρικό μέρος, αυτός είναι ο λόγος που έχει ονομαστεί το μαγαζί TEATRO. Είναι τόσο συμπαγές και έξυπνο που δεν θα κουράζει”, εξηγεί.

Η φετινή σεζόν για τα νυχτερινά μαγαζιά, είναι ένα στοίχημα για πολλούς επιχειρηματίες. Ο Κώστας πιστεύει πως η οικονομική κρίση, έχει επηρεάσει την ψυχολογία τοι κοινού, και μπορεί να επηρεάσει την προσέλευση του κόσμου στα μαγαζιά. ” Πηγαίνεις να διασκεδάσεις επειδή νιώθεις καλά, όχι επειδή αισθανεσαι χάλια. Όταν λοιπόν δεν υπάρχει αυτή η διάθεση είναι λίγο δύσκολο, να σηκωθεί ο άλλος για να έρθει και φυσικά υπάρχει και το πολύ σοβαρό οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κόσμος”.

“Υποκλίνομαι”, είναι ο τίτλος του νέου cd του Κώστα Καραφώτη. Ο τραγουδιστής παραδέχεται πως υποκλίνεται σε αρκετές περιπτώσεις στη ζωή του. “Υπάρχει περίπτωση να υποκλιθώ και στην προσωπική μου ζωή και στη δουλειά μου. Ξεκινώντας από την προσωπική μου ζωή, “υποκλίνομαι” σε κάποια γυναίκα η οποία θα με κερδίσει, θα κάνει πράγματα για μένα τα οποια θα εκτιμήσω πάρα πολύ και θα μπορεί να μου δώσει πράγματα που θα με κάνουν να νιώσω κάτι”, εξομολογείται και συπληρώνει: “Υποκλίνομαι και στη δουλειά μου όταν βλέπω ανθρώπους σαν τον Νίκο Κουρκούλη, που είναι ακούραστοι, γεμάτοι δημιουργικότητα και διάθεση, ή όταν το χαμόγελο είναι σαν βάση στη ζωή τους”, αναφέρει και συμπληρώνει “Στη ζωή μου γενικότερα υποκλίνομαι σε ανθρώπους που ενώ πληρώνονται 570 ευρώ από την δουλειά τους, έχουν δεύτερη ή και τρίτη επειδή τους έτυχε ένα παιδί, και αποφάσισαν να το κρατήσουν, είτε έχουν άρρωστη τη μάνα τους στο νοσοκομείο”.

Η προσωπική του ζωή, έχει απασχολήσει αρκετές φορές τα μέσα. Ο τραγουδιστής δεν διστάζει να αποκάλύψει ποια στοιχεία πρέπει να έχει μια γυναίκα για να τον κερδίσει. “Νομίζω η διακριτικότητα και η σοβαρότητα σε αυτή τη φάση της ζωής μου, είναι από τα πιο βασικά πράγματα. Αυτό τα επόμενα που με κερδίζουν, η επικοινωνία μεταξύ μας, τα πιστεύω μας γενικότερα, ο εσωτερικός της κόσμος και φυσικά η εμφάνισή της χωρίς να τη βάζω σε δεύτερη μοίρα”, αποκαλύπτει.

Παράλληλα, αναφέρει πως δεν τον ενδιαφέρει πλέον το “εφέ”, σε μια σχέση. “Το θέμα της διεκδίκησης και του εφέ, του να είσαι μαζί με τον άλλο, αυτό το παραμυθι, έχω πάψει να το πιστεύω κι έχω πάψει να το κάνω κιόλας. Γιατί βγαίνει πάντα σε κακό, ειτε γίνεται από τον ένα είτε από τον άλλο. Θα έρθει κάποια στιγμή που θα βαρεθείς να το κάνεις, γιατί θα καταλάβεις πως δεν ήσουν ο εαυτός σου, και ότι το έκανες μόνο για το εφέ”, εξηγεί.

Σε ερώτηση σχετικά με το αν είναι ερωτευμένος αυτή την περίοδο, ο Κώστας απαντά: “Είμαι πάρα πολύ καλά, τα έχω καλά με τον εαυτό μου, τους φίλους μου, με την οικογένεια μου και είμαι ευτυχισμένος χωρίς να είμαι ερωτευμένος”.

Επίσης, παραδέχεται πως δεν κρατά φιλικές σχέσεις με τις πρώην του, και εξηγεί τον λόγο “Φιλική σχέση σημαίνει ότι δεν αισθάνθηκα καλά σήμερα ή συνέβει κάτι και παίρνεις ένα φίλο να του το πεις. Αν χτυπήσει το τηλέφωνο, σαφώς και θα το σηκώσω, άνθρωποι είμαστε ο καθένας μπορεί να χρειαστεί κάτι”.

Τέλος, ο Κώστας μιλάει και για την πρόταση που δέχτηκε για να συμμετάσχει στο “Just the two of us”. “Έχει γίνει πρόταση για το “Just the two of us” και περιμένουμε την απάντηση, ένα διαδικαστικό τελευταίο. Ουσιαστικά, δεν εξαρτάται από μένα, εγώ έχω ήδη πει το ναι στην πρότασή τους. Μου άρεσε η ιδέα από την αρχή που έγινε η πρόταση”.

Read More

And More