Παίξε στο διαγωνισμό και κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για τον Άρθουρ!

Παίξε στο διαγωνισμό του TLIFE σε συνεργασία με την Odeon και κέρδισε μία από τις 50 διπλές προσκλήσεις για την ταινία: Άρθουρ 3, Ο πόλεμος των δύο κόσμων! H avant premiere είναι την Κυριακή 31 Οκτωβρίου στον κινηματογράφο Odeon Starcity, στις 12.00 το μεσημέρι.

Οι περιπέτειες του μικρού Άρθουρ συνεχίζονται στην τρίτη ταινία της σειράς, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Λικ Μπεσόν (“The Fifth Element”). Η ταινία συνδυάζει ζωντανή δράση και κινούμενα σχέδια, ενώ βασίζεται στην επιτυχημένη σειρά βιβλίων που έχει γράψει ο σκηνοθέτης.

Ο Μαλτάζαρ παγιδεύει τον Άρθουρ στη γη των Μίνιμοϊ και ταξιδεύει προς την αντίθετη κατεύθυνση, καταλήγοντας στον κόσμο των ανθρώπων. Τότε αναγκάζει έναν πλαστικό χειρουργό να του φτιάξει ανθρώπινο πρόσωπο, ώστε να μπει έτσι στο σπίτι των παππούδων του Άρθουρ. Εκεί ψάχνει για ένα φιαλίδιο που περιέχει το ελιξήριο που χρειάζεται ο Άρθουρ για να επανέρχεται στο φυσικό του μέγεθος. Όταν οι μικροσκοπικοί Άρθουρ, Σελένια και Μπεταμές φτάνουν τελικά στο σπίτι, ο Μαλτάζαρ έχει ήδη αρπάξει το φιαλίδιο. Τώρα πλέον ο Μαλτάζαρ, όντας ήδη πολύ ψηλός, επανδρώνει ένα στρατό γιγάντιων κουνουπιών στο γειτονικό δάσος. Ο Άρθουρ ζητά τη βοήθεια της Βασίλισσας Μπι, της οποίας το μαγικό μέλι είναι αυτό που μπορεί να τον επαναφέρει στο μέγεθός του. Θα είναι όμως αυτό αρκετό για να μπορέσει ο Άρθουρ να βγει νικητής στον πόλεμο των δύο κόσμων

Οι 50 πρώτοι που θα στείλουν email στο movies@tlife.gr θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την ταινία!

Καλή επιτυχία!

Read More

And More