Φθηνές ιδέες διακόσμησης για ένα ονειρεμένο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι!

Δεν χρειάζεται μια περιουσία για να έχεις το πιο παραμυθένιο στολισμένο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι ! Χρειάζεται φαντασία και λίγη βοήθεια! Το TLIFE έψαξε και βρήκε ιδέες για μια πραγματικά ονειρεμένη Χρστουγεννιάτικη τραπεζαρία που θα εντυπωσιάσει!

Πριν σπεύσεις να πεις ότι είναι πολυτελέστατα και πολύ ακριβά για το πορτοφόλι σου, ψάξε στα ντουλάπια, ζήτησε από τη μητέρα τα παλιά κρυστάλινα ποτήρια και πιάτα και άσε την φαντασία σου να …μεγαλουργήσει!

Το κόκκινο είναι σίγουρα το νούμερο ένα χρώμα για γιορτινό και Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Ψάξε στα ντουλάπια και σίγουρα θα βρεις ένα από αυτά τα ψηλά σκεύη όπως αυτό της φωτογραφίας που έβαζαν οι γιαγιάδες και οι μαμάδες μας τα γλυκά στις γιορτές.

Αντί για γλυκά, γέμισέ το με Χριστουγεννιάτικες κόκκινες μπάλες! Συνδύασέ το με κόκκινες χαρτοπετσέτες και αν είσαι τολμηρή και με κόκκινα ποτήρια!

Δες εδώ και άλλες ιδέες με πρωταγωνιστή το κόκκινο!

Εδώ απλά κλεβεις τα χαρτόνια των παιδιών ή αγοράζεις κόκκινο χαρτόνι και κορδέλες από το βιβλιοπωλείο

Μπορείς να γράψεις μέσα και ευχές για τους αγαπημένους σου! θα είναι σίγουρα μια ευχάριστη έκπληξη!

Αν δεν σου αρέσει η ιδέα του χαρτονιού, δέσε με κορδέλες κόκκινες μεγάλες χαρτοπετσέτες!

Οι κόκκινες καραμέλες η σοκολατάκια θα συμπληρώσουν το ήδη πανέμορφο αποτέλεσμα.

Αν θες να εντυπωσιάσεις ακόμα περισσότερο αυτή είναι μια τέλεια ιδέα. Αν δεν έχει κηροπήγεια βάλε στη θέση τους ποτήρια η φαναράκια από παλιές λάμπες!

Αν και σίγουρα θα βρείς σε καλή τιμή αν ψάξεις! Αν δεν θες να διαθέσεις χρήματα για τα στεφάνια πάρε γκοφρέ κόκκινο χαρτί,κόψτο με το ψαλίδι και βάλτο γύρω από τα κηροπήγεια. Ελπίζω να πιάνει το χέρι σου!

Αν δεν θες πολύ κόκκινο βάλε μια πινελιά με κόκκινα ψεύτικα Αλεξανδριανά, όπως βλέπεις στη δεξιά φωτογραφία. Συνδύασέ τα με λευκά πιάτια και βάλε ένα δυο κόκκινα σουπλά ή στρογγυλές πιατέλες!

Αν θες να πρωτοτυπήσεις το μπλε είναι στη μόδα και αν το συνδυάσεις με άσπρο ή ασημί είναι άκρως αριστοκρατικό και εορταστικό.

Μάζεψε ότι σε ασημένιο υπάρχει στο σπίτι και σε Χριστουγεννιάτικο στολίδι και χρησιμοποίησε μπλε χαρτοπετσέτες !

Τέλος μην βάλεις όλες τις μπάλες φέτος στο δέντρο! Κράτα μερικές και βάλτες στα μπωλ για τα γλυκά ή σε κολωνάτα ποτήρια και στόλισε το γιορτινό τραπέζι αλλά και όλα τα τραπέζια του σαλονιού. Είναι τόσο απλό που πολλές φορές δεν το σκεφτόμαστε! Το αποτέλεσμα θα σε γοητεύσει!

Read More

And More