50.000 δολάρια για το party γενεθλίων που ετοιμάζουν οι Beckham στην κόρη τους!

Τον άλλο μήνα η μικρή Harper Seven γίνεται ενός έτους και η Victoria μαζί με τον David ετοιμάζουν ένα θεαματικό party για να γιορτάσουν τα γενέθλια της μικρής τους!

Σύμφωνα με το περιοδικό Close η Victoria πρόκειται να ξοδέψει 50.000 δολάρια καθώς ο κήπος της βίλας των Beckham στο Beverly Hills θα γεμίσει με ροζ παιχνίδια, πόνι, ένα κοριτσίστικο κάστρο, μπαλόνια και τόνοι cupcakes! Φυσικά, το χρώμα που θα επικρατήσει στο πάρτυ της μικρής θα είναι το ροζ! Ακούγεται περίεργο αλλά η Victoria έχει παραγγείλει μέχρι και ροζ βαμμένα κουνελάκια για εκείνη την ημέρα!

Η πηγή που μίλησε στο ίδιο περιοδικό είπε: Οι Beckham δεν έχουν κάνει κανένα πάρτυ στη βίλα τους στο Beverly Hills από τότε που την ανακαίνισαν, οπότε θα κάνουν ένα μεγάλο πάρτυ και γι’ αυτό το λόγο!

Μάλιστα, παρόλο που τα γενέθλια της μικρής είναι στις 10 Ιουλίου, το party θα γίνει άλλη ημερομηνία καθώς εκείνη την ημέρα το διάσημο ζευγάρι με τα παιδιά του θα είναι στην Μεγάλη Βρετανία και θα το γιορτάσουν οικογενειακά.

Πάντως, στο πρώτο πάρτυ της Harper Seven θα είναι καλεσμένοι μόνο διάσημοι, με τα διάσημα μωρά τους, και ανάμεσά τους σίγουρα θα βρίσκεται η Nicole Richie καθώς και η νονά της μικρής, Eva Longoria.

/

Read More

And More