Στο σφυρί τα σπίτια του Μιχάλη Ασλάνη

Στην Ελλάδα γύρισε μετά από αρκετό διάστημα παραμονής του στη Βραζιλία ο Μιχάλης Aσλάνης. Ο γνωστός Έλληνας σχεδιαστής, μετά από μια λαμπρή καριέρα τριών δεκαετιών με αμέτρητα ντεφιλέ και δημιουργίες, πουλάει την ακίνητη περιουσία του και παλεύει για να πληρώσει τα χρέη του.
Στην προσπάθειά του να σώσει την επιχείρησή του, το 2010 ο σχεδιαστής μετακόμισε στην πόλη Σαλβαντόρ ντε Μπαχία, στα βορειοανατολικά της Βραζιλίας, όπου ζώντας κοντά σε ελληνικής καταγωγής φίλους του, βρήκε την ευκαιρία να κάνει έναν απολογισμό και να προχωρήσει σε νέα σχέδια. Όμως, η καρδιά του Μιχάλη Ασλάνη ήταν πάντα στην Ελλάδα κι έτσι το “στρατηγείο” του μεταφέρθηκε από την οδό Αναγνωστοπούλου στο Κολωνάκι, στην οδό Μίκωνος στου Ψυρρή, όπου δίνει πλέον έναν νέο αγώνα συνεχίζοντας να σχεδιάζει νυφικά, παιδικά ρούχα και είδη σπιτιού.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Real Life” εκτός από το ρετιρέ της Αναγνωστοπούλου, παρελθόν αποτελεί για τον γνωστό σχεδιαστή και το σπίτι του στο Κολωνάκι, στον περιφερειακό του Λυκαβηττού, στο οποίο έχει μπει εδώ και μήνες πωλητήριο.

Το διαμέρισμα με την μπανιέρα στην κρεβατοκάμαρα και την εξωτερική πισίνα που έχει θέα σε όλη την Αθήνα, που έχει κεντρίσει πολλές φορές το ενδιαφέρον υποψήφιων αγοραστών, μέχρι σήμερα δεν έχει μεταβιβαστεί. Αιτία δεν είναι η τιμή πώλησης, η οποία ανέρχεται στις 650.000 ευρώ, αλλά το γεγονός ότι λόγω χρεών η περιουσία του σχεδιαστή είναι μπλοκαρισμένη. Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, δύο Γάλλοι προσπαθούν να ξεμπλέξουν το κουβάρι και να αγοράσουν το ακίνητο, το οποίο τους έχει ενθουσιάσει. Όμως, παρά την προσπάθεια των δύο πλευρών, ακόμη δεν έχουν καταφέρει να φτάσουν στην υπογραφή των συμβολαίων.

Στο σφυρί βγαίνει και η βίλα του σχεδιαστή στη Μύκονο, που βρίσκεται στην περιοχή Κανάλια και έχει απεριόριστη θέα από τη Δήλο έως την Τήνο. Μέχρι να βρεθούν αγοραστές, το ακίνητο διατίθεται προς ενοικίαση σε ιστοσελίδα του διαδικτύου που έχει δημιουργηθεί στην αγγλική γλώσσα, στοχεύοντας σε ενδιαφερόμενους από το εξωτερικό.

Δες φωτογραφίες από την ακίνητή του περιουσία:

Read More

And More