David Beckham: θα βρεθεί στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων παρόλο που τον έβγαλαν εκτός!

Μόλις χθες μαθεύτηκε ότι ο David Beckham θα έμενε εκτός της βρετανικής ποδοσφαιρικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Και το γεγονός αυτό προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από διάσημους στο twitter και όχι μόνο με τους περισσότερους να σχολιάζουν ότι είναι παράλογο το γεγονός καθώς ο David έχει δώσει και την ψυχή του για την προώθηση των Ολυμπιακών αγώνων στην Μεγάλη Βρετανία. Εξάλλου, όλοι μας έχουμε την εικόνα του David Beckham στην αφή της Ολυμπιακής φλόγας στις μέρες μας.

Ωστόσο, ο David Beckham πήρε άδεια από την ομάδα του, τους Galaxy LA, προκειμένου να παρευρεθεί στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στην Μεγάλη Βρετανία.

/

Μιλώντας στην εφημερίδα Sunday Express ένας υπεύθυνος της ομάδας του Beckham δήλωσε: Ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε για τον David. Αν χρειαστεί να παίξει στην εθνική ομάδα του ή να έχει κάποιο σημαντικό ρόλο κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στην Μεγάλη Βρετανία, μπορεί να το κάνει με τις ευλογίες μας!.

Εν τω μεταξύ τα μηνύματα συμπαράστασης στο twitter από διάσημους για τον αποκλεισμό του Beckham από την ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας δίνουν και παίρνουν. Από τους τελευταίους που δήλωσε την συμπαράστασή του ήταν ο Gary Likener, παρουσιαστής του ΒΒC ο οποίος δήλωσε ότι ήταν απαίσιο που ο David δεν ήταν στην ποδοσφαιρική ομάδα της Βρετανίας έχοντας προσφέρει τόσα πολλά στην χώρα το 2012, προσθέτοντας ότι ήταν σίγουρος πως ο team manager της ομάδας της Μεγάλης Βρετανίας, Stuart Pearce, θα τον είχε συμπεριλάβει στο team του!

Read More

And More