Πως μοιράστηκε η… πίτα της τηλεθέασης την Τρίτη το βράδυ στο prime-time ;

Με αγωνία περίμεναν και σήμερα – όπως και κάθε μέρα άλλωστε – οι τηλε-άνθρωποι σε όλα τα κανάλια, τα ραβασάκια της AGB που έφτασαν πουρνό-πουρνό, προκειμένου να δουν τι… ψάρια έπιασαν χθες το βράδυ στους πίνακες τηλεθέασης, με τις συγκεκριμένες τηλεοπτικές επιλογές που έχουν κάνει.

Πάμε ,λοιπόν, να δούμε ποιοι γέλασαν σήμερα με τον… έλεγχο της AGB και ποιοι πικράθηκαν νωρίς-νωρίς. Το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας της τηλεθέασης κέρδισαν για χθες οι ΄”Ράδιο Αρβύλα”, φτάνοντας κατά μέσο όρο το 31,6%, αφού ας μην ξεχνάμε πως για την ώρα παίζουν ουσιαστικά μόνοι τους χωρίς αντίπαλο, έχοντας απέναντί τους κυρίως επαναλήψεις.

Αμέσως μετά την σκυτάλη της τηλεθέασης πήραν οι “Χίλιες και μία νύχτες” με 21,4% ,ενώ στην συνέχεια αρκετά ψηλά έκαναν τηλεοπτικό παιχνίδι οι επαναλήψεις του Mega , “Κόκκινο Δωμάτιο” και “Το Νησί”, οι οποίες έφτασαν ποσοστό τηλεθέασης μέχρι και 20,7% και 18,3% ,αντίστοιχα.

Στο 14,9% και 14,4% κυμάνθηκαν οι εκπομπές του Alpha “Big Brother” και “Το αγιάζι του έρωτα” ,ενώ η ξένη ταινία του Star , “Κωδικός Swordfish” έφτασε το 12,2%.

Τέλος αξίζει να σας πω, πως το πρόγραμμα με την χαμηλότερη τηλεθέαση χθες στο prime ήταν η επανάληψη των “Δέκα Μικρών Μήτσων” ,η οποία μόλις και μετά βίας “τσίμπησε” ένα 11,5% !

Read More

And More