Η μετά την Ολγα Τρέμη εποχή στο δελτίο του Mega! Ποιοι θα αναλάβουν το τιμόνι του;

Μία ολόκληρη εποχή για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega έκλεισε… Μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια η Ολγα Τρέμη αποφάσισε να εγκαταλείψει το τιμόνι της παρουσίασης, γεγονός που σημαίνει πως οι ειδήσεις του καναλιού αλλάζουν πλέον σελίδα.

Ετσι, δεν πρόλαβε καλά-καλά η γνωστή δημοσιογράφος να εγκαταλείψει το πόστο της και ο χορός της ονοματολογίας για την διάδοχη κατάσταση ξεκίνησε… Το τι έχουν ακούσει τ΄αυτάκια μου και το τι έχουν διαβάσει όλες αυτές τις ημέρες τα ματάκια μου, δεν λέγεται. Ολοι και κυρίως όλες όσες έχουν μία ενημερωτική εκπομπή στην τηλεόραση, φέρονται να είναι υποψήφιες για την θέση της βασικής παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού.

Ναι, άκουσα τα πάντα… Μέχρι το όνομα της Αννας Μπουσδούκου! Μέχρι και το όνομα της Ράνιας Τζίμα! Φυσικά στην εν ΄λόγω “λίστα” υπήρχαν και τα κλασικά ονόματα όπως είναι αυτά της Ελλης Στάη και της Σίας Κοσιώνη, όπως επίσης και της Πόπης Τσαπανίδου, αλλά και της Αντριάνας Παρακευοπούλου.

Οι δικές μου πληροφορίες πάλι λένε, πως εκεί στο Mega πρώτον δεν πρόκειται να βιαστούν για να βρουν το νέο πρόσωπο στο κεντρικό τους δελτίο ειδήσεων, μιας και θέλουν να προχωρήσουν σε μία σωστή επιλογή χωρίς λάθη και δεύτερον; Η τηλεοπτική ιστορία έχει δείξει πως το Mega είναι ένα κανάλι που σαφέστατα προτιμά τις… εσωκαναλικές επιλογές και όχι την ελεύθερη αγορά, αν δεν είναι απόλυτα σίγουρο για την επόμενη κίνησή του.

Συμπέρασμα; Αρχικά το πιο πιθανό είναι την παρουσίαση του δελτίου να αναλάβει ο έμπειρος Νίκος Στραβελάκης, ενώ σε ότι έχει να κάνει με την εσωκαναλική λύση, το μοναδικό όνομα που πραγματικά συγκεντρώνει πολλές ψήφους προτίμησης για την ώρα είναι εκείνο της Μαρίας Σαράφογλου.

Read More

And More