Όσο αυξάνεται η θερμοκρασία, τόσο αυξάνονται και οι πιθανότητες βροχής!

Σήμερα η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μία μικρή άνοδο. Στην Αττική θα κυμανθεί από 19 ως 32 βαθμούς Κελσίου ενώ το μεσημέρι προς απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Ο καιρός γενικά θα είναι αίθριος.

Στη Θεσσαλονίκη ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 29 βαθμούς Κελσίου. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημεριανός και τις απογευματινές ώρες, ενώ οι πιθανότητες να βρέξει είναι από ελάχιστες ως μηδαμινές.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα και στην υπόλοιπη χώρα με maximum τους 32 βαθμούς Κελσίου. Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στις ορεινές κυρίως περιοχές της Πελοποννήσου και της Στερεάς.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Πιθανότητα βροχής στις ορεινές κυρίως περιοχές της Κρήτης. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις από το βράδυ.

Read More

And More