Γ.Λιάγκας- Φ. Σκορδά: Τι είπαν λίγο πριν την πρεμιέρα!

Την επόμενη Δευτέρα 11 Οκτωμβρίου ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά θα μας καλημερίσουν μέσα από την νέα τους εκπομπή στο ”Mega” με τίτλο ”Πρωινό mou”.

Και οι δυο τους ήταν χαμογελαστοί και ανανεωμένοι και ειδικά η Φαίη αφού έκανε μια τολμηρή αλλαγή από ξανθιά πλατινέ μας ξανασυστήθηκε καστανή. Ο Γιώργος και η Φαίη μίλησαν στην εκπομπή ”Πολύ μπλα μπλα” για την πρεμιέρα τους, για τα δημοσιεύματα που ήθελαν έγκυο τη Φαίη, την Ελένη Μενεγάκη και τους Kαραμεροχαριτάτους.

Σε μια βδομάδα είναι η πρεμιέρα τους στην πρωινή ζώνη του MEGA έχει άγχος το ζευγάρι; ”Εγώ σε κάθε πρεμιέρα έχω άγχος! Κάθε φορά στην πρεμιέρα, θες να δεις πως είναι η εκπομπή, θες να δεις τι ρυθμό θα ‘χει γιατί κάθε χρονιά είναι διαφορετική και εσύ αλλάζεις ειδικά όταν έχει περάσει το καλοκαίρι”, αποκάλυψε η Φαίη. Ο Γιώργος Λιάγκας από την άλλη ήταν πιο χαλαρός για την πρεμιέρα της εκπομπή τους. ”Μια χαρά έτοιμοι είμαστε, γελαστοί είμαστε. Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό”.

”Από τη στιγμή που επιλέξαμε μετά από πολύ ώριμη σκέψη και αρχικά αρνητική απάντηση, να κάνουμε μαζί την εκπομπή με τη Φαίη, θέλω να το απολαύσω αυτό που ζούμε! Μέχρι τώρα στις πρόβες, εδώ που κάνουμε τα γυρίσματα για το trailer, περνάμε πάρα πολύ καλά, γελάμε πάρα πολύ μεταξύ μας, πειράζουμε ο ένας τον άλλον. Πειραζόμαστε με τους συνεργάτες μας, αν αυτό το βγάλουμε στον αέρα πιστεύω ότι θα περάσει καλά και ο κόσμος μαζί μας”, τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος ρώτησε τη Φαίη εαν την πείραξε, που ενώ η Ελένη Μενεγάκη δεν πρόβαλε καθόλου το γάμο της, έκανε σχόλιο για την αλλαγή στα μαλλιά της. ”Το κακό θα ήταν να μην έπαιζε τίποτα. Άρα δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε ή να κάνουμε ίντριγκα. Αν δεν επαιζε τίποτα τι θα λέγαμε;”, είπε η λαμπερή παρουσιάστρια.

”Το επαγγελματικό μας κομμάτι δεν θα έχει κανένα στοιχείο από την προσωπική μας ζωή. Δηλαδή θα δείτε δύο ανθρώπους, που είναι επαγγελματίες, που ήταν παρουσιαστές τόσα χρόνια, που εδώ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να κάνουν κάτι μαζί. Και εμείς στο πλαίσιο του πρωινού θα ασχολούμαστε με το lifestyle ρεπορτάζ, αλλά θα ασχολούμαστε τόσο… όσο! Δηλαδή στην πραγματική του διάσταση, χωρίς να μεγενθύνουμε πράγματα”, ξεκαθάρισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η εκπομπή των αγοριών ήταν πολύ καλά δουλεμένη, γρήγορη, σπικάτη, ήξεραν πότε έπρεπε να πάνε για διαφημίσεις μπράβο τους ήταν πολύ καλά δουλεμένη. Η Μενεγάκη έχει αυτό το μοναδικό νομίζω ως παρουσιάστρια, είναι η σταρ στην Ελλάδα. Περιμένεις να τη δεις… τι θα πει, πως θα ‘ναι”, σχολίασε η Φαίη Σκορδά.

Για τις φήμες που θέλουν έγκυο την Φαίη είπαν: ”Μας έχουν γκαστρώσει λίγο με όλα αυτά, πραγματικά εαν συμβεί κάτι τέτοιο στη ζωή ενός ζευγαριού που παντρεύτηκε προφανώς για να κάνει και παιδιά. Θα το χαρούμε πρώτα εμείς και φαντάζομαι και οι άνθρωποι που μας αγαπάνε”, είπε ο Γιώργος.

Και συνεχίζει λέγοντας: ”Διάβασα κάτι πράγματα ακραία ότι θέλουν να κάνουν παιδί για να ανέβουν τα νούμερα. Δηλαδή συγνώμη, αν τα νούμερα πάνε καλά δεν θα κάνουμε παιδί για να μην πέσουν; Αυτά τα πράγματα δηλαδή, είναι αστεία. Κάθε άνθρωπος που θέλει να κάνει οικογένεια, θέλει να κάνει παιδιά. Δεν κάνει παιδιά για να κάνεις ή να μην κάνεις νούμερα δηλαδή είναι ντροπή και μόνο που το σκέφτηκαν, που κάποιοι άνθρωποι μπορεί να σκεφτούν έτσι”. Ενώ η Φαίη είπε: ”Εγώ δεν έχω κρύψει ποτέ κάτι ούτως ή άλλως. Όποτε είναι κάτι να πω, αν θα… υπάρξει κάτι θα το πω”

Δες το βίντεο:

Read More

And More