Meet Market: Tα πιο ψαγμένα items που δεν πρέπει να χάσεις!!

Ο ήλιος λάμπει, το αεράκι είναι ζεστό και το Meet Market βρίσκεται ακόμα σε καλοκαιρινή διάθεση! Ιδανικές λοιπόν οι συνθήκες για το market που θα γίνει στις 13 & 14 Οκτωμβρίου στην Τεχνόπολη σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους! Στους 120 (και παραπάνω) συμμετέχοντες, θα συναντήσετε κάποια γνώριμα αγαπημένα πρόσωπα και πολλά καινούρια που θα εκθέτουν και πουλάνε τις τελευταίες τους δημιουργίες. Και ως συνήθως θα ακούσουμε πολλή και καλή μουσική για να κρατάμε την διάθεση ανεβασμένη και το πνεύμα ακμαίο.

Ειδική πρόσκληση για αυτό το Meet Market έχουν οι μικροί μας φίλοι, αφού το Imaginary Rooms θα κάνει μια επίδειξη ζωγραφικής σε τοίχο για παιδιά. Οπότε ελάτε όλοι μαζί οικογενειακώς. Φυσικά σας περιμένουμε όλους να περάσετε μια βόλτα απο το ταμείο για να παίξετε και να κερδίσετε πολλα δώρα. Κανένας δεν θα φύγει με άδεια χέρια!

The Meet Market: Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, οργανικά προϊόντα υγιεινής, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.

The Meet Market στην > Δήμου Αθηνάιων
Σάββατο 13 & Κυριακή 14 Οκτοβρίου, 2012
Πειραιώς 100, Αθήνα 11854
Κτίριο Νίκος Γκάτσος (Δ12) & Κεντρική Αυλή
Σάββατο: 15:00 – 00:00 / Κυριακή: 13:00 – 23:00

Read More

And More