“Κάτω Παρτάλι”: Ο γάμος του “Μανόλη” έβαλε… μπουρλότο στη τηλεθέαση;

Σήμερα γά, σήμερα γάμος γίνεται, ή μάλλον χθες έγινε ο γάμος και όπως συμβαίνει σε όλα τα χωριά της χώρας μας, έτσι και στο “Κάτω Παρτάλι” αυτός ο γάμος έγινε με… δόξα και τιμή!

Ναι, ο “Μανόλης” χόρεψε τον χορό του Ησαία και εννοείται πως ένα τέτοιο γεγονός, μόνο αδιάφορους δεν θα μπορούσε ν ΄αφήσει τους τηλεθεατές. Οι “Κάτω Παρταλιώτες” ξανά χτύπησαν χθες βράδυ στους δέκτες μας και τρέλαναν τα μηχανάκια της Nielsen.

Για ακόμα μία Δευτέρα, ο δαιμόνιος σεναριογράφος Λευτέρης Παπαπέτρου και όλη η απίστευτη και όμως τηλεοπτική παρέα που έχει καταφέρει να δημιουργήσει μας χάρισαν ένα απολαυστικό βράδυ, κάτι το οποίο άλλωστε αποτυπώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και στο ραβασάκι της τηλεθέασης, που έχει κυκλοφορήσει σήμερα πουρνό-πουρνό.

Με άλλα λόγια το χθεσινό επεισόδιο από το “Παρτάλι” έκανε κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 38,4%, ενώ στα νεανικά κοινά από 15-44 ετών η σειρά κατάφερε να χτυπήσει μέχρι και 44,5%. Δε αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός, ότι υπήρξε τέταρτο όπου το “Παρτάλι” απογειώθηκε στο 49,7%!

Read More

And More