Ο πρίγκιπας George έγινε και πάλι εξώφυλλο σε γνωστό περιοδικό!

Πριν καν γίνει ενός έτους έχει καταφέρει να κάνει ήδη δύο εξώφυλλα σε γνωστά περιοδικά. Ο μικρός πρίγκιπας George πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε στο τεύχος Αυγούστου του Vanity Fair και τώρα έρχεται και το People που τον φιλοξενεί επίσης στο εξώφυλλό του.

Το πριγκιπικό μωρό είναι αναμφισβήτητα από τα αγαπημένα των media και κερδίζει τις εντυπώσεις σε κάθε του εμφάνιση. Ειδικά στο ταξίδι που έκανε με τους γονείς του William και Kate στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία τα φωτογραφικά φλας πήραν φωτιά.

Με αυτές τις φωτογραφίες λοιπόν και με αφορμή τα πρώτα γενέθλιά του στις 22 Ιουλίου το αμερικάνικο People κάνει αφιέρωμα στον μικρό που έχει ξετρελάνει το Buckingham και όχι μόνο!

“Ο πρίγκιπας George είναι ένα από τα πιο δραστήρια μωρά και τον ενδιαφέρει να παρακολουθεί τα πάντα”, αναφέρει στο περιοδικό μία εκ των συγγραφέων του παλατιού.

Λατρεύει τους σκύλους, μισεί την ώρα του μπάνιου και ξυπνάει τον μπαμπά του στις 4 τα ξημερώματα ενώ η φωνή μοιάζει με τον βρυχηθμό ενός λιονταριού, όπως έχει εξομολογηθεί παλαιότερα ο πατέρας του, πρίγκιπας William.

Read More

And More