Σταματάει την υποκριτική η Angelina Jolie;

Συνήθως οι σταρ του Χόλυγουντ μετά από πολλά χρόνια επιτυχημένης καριέρας μπροστά απ’ το φακό ζητάνε κάτι διαφορετικό για να σπάσουν την μονοτονία. Άλλοι βγάζουν αρώματα, άλλοι γυρνάνε ριάλιτι, άλλοι ασχολούνται με αγαθοεργίες, άλλοι ασχολούνται με το τραγούδι και άλλοι απλά περνάνε πίσω απ’ το φακό και δοκιμάζουν τις σκηνοθετικές τους ικανότητες. Μετά τον Ben Affleck σειρά έχει η λαμπερή σύζυγος του Brad Pitt, Angelina Jolie η οποία φαίνεται αποφασισμένη για το νέο της εγχείρημα.

Απ’ ό,τι φαίνεται στο πλάι της θα είναι ο αγαπημένος όλων Clint Eastwood, ο οποίος θα της συμβουλέψει σε κάθε της βήμα. Συγκεκριμένα ο πολυβραβευμένος σταρ δηλώνει “Θα την συμβούλευα να κοιμάται περισσότερες ώρες απ’ τους ηθοποιούς. Είναι μια αναμφίβολα έξυπνη γυναίκα. Εϊμαι βέβαιος ότι θα τα πάει περίφημα. Η επαγγελματική της δεοντολογία είναι τρομερή και ανυπομονώ να δω τι θα κάνει.”

Η Jolie που σίγουρα έχει περιορισμένο χρόνο λόγω των οικογενειακών της υποχρεώσεων είναι αποφασισμένη για το νέο της αυτό βήμα. Η ταινία που έχει στα σκαριά αφορά σε μια ιστορία αγάπης την περίοδο του πολέμου στη Βοσνία. Σε αυτά τα θέματα η διάσημη ηθοποιός έχει δείξει την ευαισθησία της και ήταν βέβαιο ότι δεν θα τολμούσε κάτι γλυκανάλατο.

Read More

And More