Ε. Μελέτη: “Είχα τα πιο κολακευτικά σχόλια με ένα φόρεμα των 9 ευρώ”

Η Ελεονώρα Μελέτη μας μιλάει για τις αγαπημένες τις fashion routines! H ίδια μας δήλωσε εξ αρχής ότι το στιλ και το ντύσιμο δεν την απασχολούν καθόλου… ή μάλλον καθόοοολου (με 4 όμικρον)! Μας απέδειξε έτσι ότι οι άνθρωποι που δεν δίνουν πολύ βάρος στην εικόνα τους τα καταφέρνουν πολύ καλύτερα από όσους προσπαθούν να κάνουν “φασαρία” με τις στιλιστικές τους επιλογές.

Aγαπημένος σχεδιαστής;
Αγαπημένη μου σχεδιάστρια από το εξωτερικό είναι η Βίβιαν Γουέστνγουντ, ενώ από παπούτσια λατρεύω τα Τζουσέπε Τζανότι. Από Έλληνες, μου πάει πολύ η Λένα Κατσανίδου.

Από τις φετινές τάσεις της μόδας τι προτιμάς;
Ποιές είναι οι φετινές τάσεις της μόδας; Δεν τις γνωρίζω γιατί δεν τις παρακολουθώ. Συνήθως φοράω μόνο ό, τι μου αρέσει και ό, τι με κάνει να νιώθω βολικά. Όχι ό, τι είναι της μόδας.

Αγαπημένη μάρκα;
Αγαπημένη μάρκα δεν έχω. Υπάρχουν όμως κάποια αγαπημένα αξεσουάρ που δίνουν στιλ στο πολύ απλό μου καθημερινό ντύσιμο, τα Doca.

Μεγαλύτερο ποσό που έχεις ξοδέψει σε ένα κομμάτι;
Δεν έχω ξοδέψει ποτέ υπέρογκα ποσά για κάτι… Συνήθως είμαι πολύ λογική. Εκτός αυτού, τα ακριβά ρούχα τα χρειάζομαι μόνο για εξαιρετικές περιστάσεις, και στην περίπτωση αυτή, αφού τα φορέσω ο στιλίστας μου τα επιστρέφει, γιατί ούτως ή αλλιώς “καίγονται”, επειδή φωτογραφίζομαι με αυτά.

Μικρότερο ποσό που έχεις ξοδέψει σε ένα κομμάτι;
Το μικρότερο ποσό που έχω ξοδέψει για ένα ρούχο, ήταν φέτος στο Μπαλί όταν αγόρασα ένα καταπληκτικό φόρεμα από μπατίκ ύφασμα 9 ευρώ. Το φόρεμα αυτό το πήρα σε διάφορα χρώματα, το φόρεσα σε διάφορες επίσημες εκδηλώσεις που έδωσα το παρόν και πραγματικά εισέπραξε τα πιο κολακευτικά σχόλια.



Στις εκπτώσεις τι πήρες;

Δεν έτυχε να ψωνίσω κάτι στις εκπτώσεις. Δεν είμαι από εκείνες που όταν έχει εκπτώσεις βγαίνουν ντε και καλά για ψώνια.

Αγαπημένη περιοχή για ψώνια;
Αγαπημένη περιοχή για ψώνια δεν εχω, αν και πέρσι ανακάλυψα ότι η Θεσσαλονίκη έχει εξαιρετική αγορά.

Μια αγορά σου για την οποία είσαι ενθουσιασμένη…
Δεν ενθουσιάζομαι με κάποια αγορά συνήθως. Με δώρο μπορεί, αλλά μία αγορά δεν με κάνει ποτέ ενθουσιασμένη.

Ποιο ντύσιμο θεωρείς σέξι;
Σέξι είναι ό, τι σε κάνει να νιώθεις όμορφα.

Πως σου φαίνεται το στιλ της Ελεονώρας; Άσε το σχόλιο σου εδώ…

Read More

And More