Κάτια Ζυγούλη: “Τον έρωτά μας με τον Σάκη τον κρατάμε ζωντανό με την επικοινωνία μας”

Λίγα 24ωρα πριν η Κάτια Ζυγούλη έλαμψε με την παρουσιά της στο Madwalk 2015. Η παρουσιάση του εντυπωσιακού project σηματοδότησε την επαγγελματική της επιστροφή μετά από αρκετά χρόνια, ηθελημένης όπως υποστηρίζει η ίδια σε συνεντεύξεις της, αποχής. Η ώρα της επιστροφής έχει έρθει και η σύντροφος του Σάκη Ρουβά, μαγεύει με την ομορφιά της σε κάθε της φωτογράφιση.

Η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό Celebrity και τη δημοσιογράφο Μαρία Παπαγρηγορίου λέει για την εξωτερική της εμφάνιση και πώς την αντιλαμβανόταν η ίδια στο ξεκίνημά της: “Είχα συνειδητοποιήσει ότι προκαλεί εντύπωση η εμφάνισή μου. Είχα όμως τις ανασφάλειες μου, διότι δεν ήξερα αν η εμφάνισή μου ήταν τέτοια ώστε να μπορούσε να αξιοποιηθεί επαγγελματικά. Παρ’ όλα αυτά κάτι μέσα μου μού έλεγε να το δοκιμάσω”.

Η ίδια σημειώνει πως χρειάζεται προσπάθεια για να διατηρεί την σιλουέτα της άψογη μετά από την απόκτηση των τριών παιδιών της (την Αναστασία, την Αριάδνη και τον Αλέξανδρο)με τον σύντροφό της Σάκη Ρουβα. “Κάνω σχεδόν καθημερινή, πολύ εντατική και έντονη γυμναστική – διαλειμματική, ενδυνάμωση, γράμμωση… Δεν ανεβαίνω απλά στον διάδρομο. Μπορεί για κάποιους να λειτουργεί αυτό – όχι για μένα. Και, επίσης, ακολουθώ πάρα πολύ αυστηρή διατροφή. Θέλω, όμως, πραγματικά να πω ότι αυτό το κάνω για μένα. Αν το κάνεις για το πώς θα σε δει ο άντρας σου ή η φίλη σου ή οι άλλοι χάνεις την ουσία. Το θέμα είναι πως θέλεις να είσαι εσύ – εξωτερικά, αλλά και μεγαλώνοντας. Θέλεις να μην μπορείς να σηκωθείς από την καρέκλα ή να είσαι δυνατός και το κορμί σου σε έλεγχο; Τώρα νιώθω πιο δυνατή από ό,τι στα είκοσί μου”, λέει το μοντέλο.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον σύντροφο της ζωής της, τον Σάκη Ρουβά και αποκάλυψε όλα όσα της αρέσουν σε εκείνον. “Μου αρέσει πολύ ότι ο Σάκης δεν επαναπαύεται ποτέ. Έχει μια ανάγκη για διαρκή εξέλιξη και της δουλειάς του και του εαυτού του. Είναι άνθρωπος που με ό,τι καταπιαστεί θα το κάνει με πάθος και θα το κάνει σωστά. Το θαυμάζω αυτό. Τον έρωτά μας τον κρατάμε ζωντανό με την επικοινωνία μας. Προσπαθούμε να μην κρατάμε θυμούς και προβλήματα. Ό,τι συμβαίνει, σε όλα τα ζευγάρια, πρέπει να το συζητάς – αν όχι την ίδια στιγμή, έστω όταν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες. Χωρίς να κατηγορείς τον άλλον και βλέποντας από κοινού τι πρέπει να διορθώσει ο καθένας. Αυτά τα πράγματα κρατάνε το τοπίο καθαρό. Διαφορετικά, αν βάζεις προβλήματα “στη μέση” ή τα αφήνεις να μείνουν εκεί, ο έρωτας σκοντάφτει, πέφτει κάτω”.

Περισσότερα στο Celebrity που κυκλοφορεί.

Read More

And More