Το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 γυρίζει σελίδα !

«Η ενημέρωση είναι επιλογή…». Με αυτό το σύνθημα ξεκινά τη Δευτέρα το απόγευμα το ολοκαίνουργιο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1!
Οι ειδήσεις του καναλιού του Αμαρουσίου με τη Μαρία Χούκλη στο τιμόνι τους γυρίζουν σελίδα… Γυρίζουν σελίδα στην προσπάθειά τους να χτυπήσουν και πάλι την πρωτιά στους πίνακες τηλεθέασης, μετά τη μεγάλη… φουρτούνα που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια.
Με αφορμή, λοιπόν, αυτή τη νέα αρχή η διεύθυνση επικοινωνίας του καναλιού του Αμαρουσίου διοργάνωσε χθες το μεσημέρι ένα φιλικό γεύμα, στο οποίο εκτός από τη Μαρία Χούκλη και τον γενικό διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού Στρατή Λιαρέλλη, έδωσε το «παρών» και ο… «εικοσάρης» Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος για 20ή χρονιά θα μας πει τη Δευτέρα το πρωί… «Καλημέρα Ελλάδα».
«Μέσα από αυτό το νέο δελτίο που δημιουργήσαμε, δεν σας τάζουμε λαγούς με πετραχήλια, γιατί πολύ απλά πετραχήλια δεν έχουμε και είναι δύσκολο να πιάσεις και τον λαγό», δήλωσε χαριτολογώντας ο Στρατής Λιαρέλλης όταν πήρε τον λόγο και συνέχισε:

«Δεν υπάρχει παρθενογένεση στις ειδήσεις. Μας ενδιαφέρει η επικαιρότητα την οποία θα ερμηνεύουμε και θα προσεγγίζουμε με δημοσιογραφικό κριτήριο. Επίσης θα προσπαθήσουμε να υπάρχει και μία αισθητική προσέγγιση στο περιεχόμενο για το οποίο άλλωστε και θα κριθούμε. Το κυρίαρχο για μας είναι να είμαστε καλά με τη δουλειά μας και όταν αυτή τελειώνει και όχι τα πρωινά νούμερα της AGB».

Φυσικά εννοείται πως μας μίλησε και η Μαρία Χούκλη: «Είναι ωραίο να ξαναρχίζεις! Τι να σας πω; Δεν μου αρέσουν οι υποσχέσεις και οι βαρύγδουπες δηλώσεις! Ενα δελτίο ειδήσεων είναι δύσκολο να παρακολουθεί την επικαιρότητα. Και θέλω να ξέρετε πως είδηση δεν είναι η είδηση που μπορεί να πιστεύουμε όλοι εμείς στον δικό μας δημοσιογραφικό μικρόκοσμο. Η πραγματική είδηση είναι εκείνη η είδηση που απασχολεί τον κόσμο», δήλωσε και έσπευσε να συμπληρώσει:
«Στο δελτίο κάθε μέρα είναι μία καινούργια μέρα. Ο,τι έχεις χτίσει την προηγούμενη, πια δεν υπάρχει και ξεκινάς από την αρχή. Ενας από τους στόχους μας πάντως είναι να δείξουμε και την πιο αισιόδοξη πλευρά των ειδήσεων. Δεν είναι όλα μαύρα. Αλλωστε, στη ζωή μπορεί από τη μία να αγωνιάς, από την άλλη όμως ελπίζεις. Τελειώνοντας πρέπει να σας ομολογήσω πως είμαι πολύ χαρούμενη που συνεργάζομαι με ένα… μούσι (σ.σ.: Στρατή Λιαρέλλη), αλλά και με ένα… μουστάκι (σ.σ.: τον Γιώργο Παπαδάκη)!».

Read More

And More