Αντέλα: “Το θέμα όμως είναι ότι τον διεκδικεί και η κολλητή μου…”

Μου αρέσει ένα παιδί από τη σχολή. Μιλάμε αρκετά και από κοντά και στο facebook. Έχουμε βγει και κάνα δυο φορές παρέα μεγάλη χωρίς να γίνει τίποτα.

Πιστεύω πως τον ενδιαφέρω σαν κοπέλα γιατί διαφορετικά δεν θα μου μίλαγε και ειδικά από μόνος του. Γελάει με τα αστεία μου, με ρωτάει πράγματα για να με γνωρίσει καλύτερα αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έχει εκδηλωθεί παραπάνω.

Δεν μου έχει πει για παράδειγμα μέχρι στιγμής να βγούμε μόνοι μας αλλά ίσως να μην του έχω δείξει και εγώ με τον τρόπο μου ότι μ’ αρέσει. Μπορεί να νομίζει ότι τον βλέπω φιλικά.

Το θέμα όμως είναι ότι τον διεκδικεί και η κολλητή μου, με την οποία είμαστε στην ίδια σχολή. Της έχω πει ότι μου αρέσει, έχει πει “οκ καλός είναι” αλλά όποτε τον βλέπει πάει και χώνεται.

Με διακόπτει όταν του μιλάω για να μιλήσει αυτή, έχει ένα χαζογκομενίστικο ύφος όταν τον κοιτάζει και με τη στάση της δείχνει ότι τον φλερτάρει. Με νευριάζει πολύ κάθε φορά γιατί της έχω εξηγήσει ότι μου αρέσει.

Αν τον γουστάρει να έρθει να μου το πει στα ίσια. Με στεναχωρεί βέβαια που μπορεί να χαλάσει η φιλία μας για ένα γκόμενο αλλά θα μου πείτε αν φέρεται έτσι, δεν είναι πραγματική φιλία.

Τι λέτε να κάνω; Να τη ρωτήσω ευθέως αν της αρέσει; Φοβάμαι όμως ότι θα το αρνηθεί και θα μου πει είναι όλα στη φαντασία μου. Και με το αγόρι πώς να φερθώ; Να τον κυνηγήσω παραπάνω;

Κι αν ρε κορίτσια του αρέσει τελικά η κολλητή μου; Εκεί θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ… Είμαι σε αδιέξοδο! Βοηθήστε με!

Αντέλα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. ΧΑΧΑ μακάρι όλα τα αδιέξοδα να ήταν έτσι!! 🙂 βασικοί κανόνες. 1. οι άντρες πρέπει να είναι οι κυνηγοί και 2. οι πραγματικές φίλες δε χώνονται πουθενά.

  2. το θεμα ειναι να σε διαλεξει απο μονος του. Οσο και να χωνεται η κολλητη σου αμα δεν του αρεσει η φιλη σου με εσενα θα ειναι. Κανονισε να βγαινετε χωρις αυτην και μην της ξαναπεις τιποτα, δε χρειαζεται να ξερει ουτε που πατε, η τι κανετε ουτε αν σου αρεσει. Κι αν τα φτιαξετε αστη να σας δει να της ερθει ταμπλας.Εχετε τοσο ανταγωνισμο ηδη που δεν ειστε φιλες πλεον…Αλλα μεχρι τοτε μουγγα! Τελος, αν τελικα διαλεξει εκεινη αποδεξου την ηττα σου με αξιππρεπεια και μην ανακατευτεις περαιτερω..

  3. Αυτή κοριτσάκι μου δεν είναι κολλητή! Ένα φίδι είναι το οποίο σε ζηλεύει φρικτά. Να την κάνεις πέρα και όχι για έναν γκομενο αλλά αυτή δεν είναι πραγματική φίλη απ την στιγμή που της έχεις πει ότι τον γουστάρεις. Φαντάσου τι κομπλεξικα θα σου βγάλει στο μέλλον είτε σε επαγγελματίκους τομείς είτε σε ερωτικούς. Με το παλληκαρι προχωρησε το χωρίς να του την πέσεις εσύ. Δειξε του ενδιαφέρον περισσότερο μιλώντας του η ‘με κάποιες κινήσεις με μηνύματα του στιλ τι κάνει κ ασε αυτόν να κάνεις κίνηση

  4. Το ενδεχομενο να μην του αρεσει ουτε η μια ουτε η αλλη κι απλα να ειναι ευγενικος και με τις δυο εχει περασει καθολου απο το μυαλο σου? Δεν ειμαι μπροστα στις κουβεντες σας αλλα απο τα λιγα που ξερω για τις σχεσεις ειναι οτι το να ρωταει καποιος πραγματα για μας οταν ειμαστε σε μια παρεα σε καμια περιπτωση δεν ειναι αντιπροσωπευτικο στοιχειο οτι μας θελει. Παντα ειναι σε συνδυασμο με κατι αλλο και παντα αυτο το αλλο ειναι να σου ζητησει να βγειτε μονοι.
    Δεν νομιζω οτι το θεμα εδω ειναι η φιλη σου αλλα το οτι μαλλον εχεις μπερδεψει τα σημαδια.

  5. Ξυπνήστε, δεν υπάρχουν φίλες…Εννοείται οτι η “κολλητή” σου τον γουστάρει. Δεν χρειάζεται να την ρωτήσεις κάν. Αυτός πάλι δεν μου φαίνεται να ενδιαφέρεται για καμία σας απο όσα λές. Προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς λίγο και να το αφήσεις στην άκρη. ΕΠίσης μπορείς να πείς με σοβαρό ύφος στην ‘φίλη’ σου οτι έχεις την εντύπωση οτι του την πέφτει και καλό θα ήταν να μη το συνεχίσει γιατι θα την πάρει και θα την σηκώσει…

  6. @κάνε την πέρα | 07.06.2015, 19:08,

    Μήπως να μιλάς για τον εαυτό σου , ‘κάνε την πέρα’, και όχι για τις άλλες γυναίκες; Οι φιλίες είναι σπουδαίες και βαθιές ανθρώπινες σχέσεις και θέλουν τεράστια προσπάθεια και επένδυση από τα εμπλεκόμενα μέρη. Πολλές και πολλοί εξ ημών έχουν καταφέρει να αξιωθούν μεγάλες φιλίες τις οποίες διατηρούμε και προστατεύουμε ως κόρη οφθαλμού, και που χωρίς αυτές η ζωή μας θα ήταν φτωχή και ανούσια. Οι ‘κολλητοί’ και οι ‘κολλητές’ της παρέας είναι παροδικά φαινόμενα, αλλάζουν όπως αλλάζουν και οι χαρακτήρες και οι συνθήκες των ατόμων που απαρτίζουν την παρέα, χωρίς η σχέση τους να μεταμορφώνεται και να βαθαίνει. Αν όντως η γράφουσα προτιμά τον εν δυνάμει γκόμενο από την ‘φίλη’ της (η πραγματική φιλιά δεν απειλείται από τα ερωτικά των φίλων) τότε και η ίδια δεν επενδύει στην φιλία με την ανώριμη κολλητή της όσο νομίζει. Εγώ πάντως κατάλαβα ότι πρόκειται για πολύ νεαρά άτομα που απλώς κάνουν παρέα και αναλώνονται σε ανταγωνισμούς, επί καθημερινής βάσεως, κάτι που γι’ αυτούς ισοδυναμεί με φιλία.

    Στην κοπέλα της ερώτησης ένα έχω να πω, αυτός είναι αθώος και η κολλητή σου τον αποπλανεί; Είναι ένας άβουλος που δεν μπορεί να της πει ότι δεν θέλει, η μήπως κολακεύεται (οπότε μάλλον το πρόβλημα σου είναι αυτό με τον συγκεκριμένο γκόμενο) από το φλερτ της ‘φίλης’ σου; Αν δεν ανταποκρίνεται στα ανοίγματα της εσύ γιατί δεν του δείχνεις ότι σου αρέσει; Μπορείς να του πεις ότι έχεις εισιτήρια για θέατρο/σινεμά/συναυλία (τα οποία θα αγοράσεις αλλά θα πεις ότι σου δόθηκαν) και αν θα ήθελε να πάτε μαζί. Δεν σε δεσμεύει σε τίποτα μια τέτοια πρόταση και παράλληλα ετοιμάζει το έδαφος για ανταπόκριση από μέρους του. Αν δεν θέλει θα φανεί και δεν θα φταίει η ‘κολλητή’ σου όσο ανόητα και να φέρεται. Επίσης, αφού δεις πως ανταποκρίνεται σε σένα ο νεαρός, μπορείς να κανείς μια συζήτηση με την κολλητή σου, να της πεις ότι ασχέτως από αυτά που νιώθεις για τον γκόμενο η στάση της σε έχει κάνει να αισθάνεσαι άβολα και υποσκάπτει την όποια φιλία σας. Το στόμα το έχουμε και γι’ αυτό κορίτσια, να εκφραζόμαστε και να επικοινωνούμε. Με το να της πεις ότι ο τάδε σου αρέσει δεν τρέχει τίποτα, πρέπει να της πεις ότι δεν σου αρέσει η στάση της.

  7. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους που λέει ο λάος …Να πεις ευθέως στην κολλήτη σου αυτό που σε απασχολεί . Αν εκείνη είναι αληθινή φίλη θα σου πει και εκείνη ευθέως πως αισθάνεται και θα το λύσετε μεταξύ σας …Αν είναι “φίλη -φίδι” που λένε , θα τα αρνηθεί όλα και θα προσπαθεί να στον αρπάξει πίσω απο την πλάτη σου ….Δεν θέλεις να μάθεις ποια πραγματικά είναι ????? Εγώ θα ήθελα στην θέση σου ….. Όι φίλιες φαίνονται στις δυσκολίες και όχι μόνο στα λόγια ……Και πάμε στο αγόρι τώρα …απο την συμπεριφορά του βλέπω οτι δεν σε γουστάρει και ιδιαίτερα αλλίως θα είχε κάνει το κάτι παραπάνω για να σε πλησιάσει ….—Το ότι μιλάτε στο Facebook όταν σε πετυχαίνει δεν σημαίνει και πολλά —το θέμα είναι στην πραγματική ζωή και απο κοντά όταν σε βλέπει τι κάνει …. —Μπορείς να κάνεις μιαν απόπειρα να του δείξεις οτι σε ενδιαφέρει λίγο παραπάνω για να δεις πως θα αντιδράσει σε αυτό ……Πάντως αυτό με την φίλη ξεκαθάρισε το και αν δεν αξίζει την φίλια σου μην συνεχίζεις μαζί της γιατί σίγουρα κάπου παρακάτω θα σου την ξανακάνει την λαδιά πίσω απο την πλάτη σου ….

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More