“Τι να φορέσω και πώς;” Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE απαντάνε στις στιλιστικές απορίες σου

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Κορίτσια του Tlife γεια σας! Η ερώτησή μου αφορά σε μια μακριά κοραλί πλισέ φούστα που αγόρασα και πώς θα τη συνδυάσω. ‘Εχω ύψος 1,63, βάρος 53 κιλά αλλά μια μόνιμη πρησμένη κοιλίτσα. Βασικά αποφεύγω ρούχα που τονίζουν αυτό το σημείο αλλά τη συγκεκριμένη φούστα την ερωτεύτηκα! Πώς λοιπόν να τη συνδυάσω για μια απλή έξοδο αλλά και για μια πιο επίσημη όπως γάμο/βάπτιση σε νησί; Τα ίσια σανδάλια είναι απαγορευτικά λόγω μετρίου αναστήματος;
Σας ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας συνδύασε την φούστα σου με ένα ωραίο μεταξωτό τοπ που θυμίζει lingerie- θα το βρεις παντού αγόρασε το σε λευκό χρώμα και συμπλήρωσε στο look σου χρυσά κοσμήματα. Όσο για τα παπούτσια τα σανδάλια σίγουρα ταιριάζουν άψογα με αυτο το ντύσιμο αλλά και ένα ζευγάρι πλατφόρμες σε ουδέτερο χρώμα θα σου δώσουν ύψος και πιο επίσημη όψη.

///


Ερώτηση

Γειά σας κορίτσια και ευχαριστούμε για τις χρήσιμες συμβουλές! Είμαι 24 και τον Σεπτέμβριο φεύγω Λονδίνο για σπουδές.. Θα ήθελα λοιπόν να σας ρωτήσω τι θα μου προτείνατε σαν τα must κομμάτια για την βαλίτσα μου (παλτό, δερμάτινο, αδιάβροχο..ολα?).
Σας στέλνω από τόσο νωρίς γιατί σκέφτομαι ίσως να εκμεταλλευτώ τις εκπτώσεις για κάποιες αγορές (στο στιλ μου, μου άρεσει να προσαρμοζω grunge και αθλητικά κομμάτια).
Ευχαριστώ, Άννα

Απάντηση

Φίλη μας καλή αρχή στις σπουδές σου. Αρχικά θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι θελεις να είσαι άνετη και κομψή. Θα μπορούσες να εκμεταλλευτείς τις εκπτώσεις και να αγοράσεις καποια basic και all time classic κομμάτια αν φυσικά δεν τα έχεις ήδη στην ντουλάπα σου. Ένα παλτό σε μαύρο ή μπλε χρώμα, όχι πολύ μακρύ που φοριέται το πρωί στη σχολή και το βράδυ πάνω απο τα σύνολα σου, ενα ωραίο πουλόβερ απο μαλλί σε cream απόχρωση, cropped παντελόνια στα χρώματα που προτιμάς και συνδυάζονται με πουκάμισα και sneakers, ένα ωραίο χακί parka, ένα ζευγάρι flat μποτάκια σε στιλ που σου αρέσει, μία ωραία shoulder δερμάτινη τσάντα, smart dresses που φοριούνται απο το πρωί μέχρι το βράδυ, δερμάτινα γάντια και ένα blanket scarf που θα σε κρατάει ζεστή.

Ερώτηση
Γεια σας! Χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια! Είμαι έγκυος στον 5ο μήνα και θα ήθελα κάποιες συμβουλές σχετικά με το τι ρούχα να επιλέξω για τις διακοπές μου σε νησί, για το πρωί αλλά και για τις βραδινές βόλτες μου.΄Εχω ύψος 1,60 και προς το παρόν έχω πάρει μόνο 6 κιλά (είμαι 56) και όλα τα έχω πάρει στην κοιλίτσα! Τα ρούχα εγκυμοσύνης δεν μου
αρέσουν καθόλου τα βρίσκω συντηρητικά και βαρετά! Τι ενναλακτικές έχω?

Απάντηση

Φίλη μας για τις εμφανίσεις σου στην παραλία μπορείς να φοράς μίνι tank φορέματα σε στενή γραμμή ή σορτσάκια με kimono που είναι πολύ safe και chic επιλογή συνδυασμένα με σανδάλια και ωραία καπέλα, ενώ το βράδυ μπορείς να φορέσεις boho φορέματα με πλατφόρμες, mini φορέματα ή σορτσάκια με μακριές tunik. Δεν χρειάζεται να αγοράσεις ρούχα εγκυμοσύνης, μπορείς να βρεις πολύ ωραία κομμάτια στα μαγαζιά που ήδη πήγαινες και πριν απλά να είναι σε φόρμα που αγκαλιάζουν σωστά την νέα σου σιλουέτα.

//

//

Ερώτηση
Καλησπέρα. Το άλλο Σάββατο, παντρεύεται η ξαδέρφη του φίλου μου και είμαι και εγώ καλεσμένη στο γάμο. Επίσης, αυτό το Σάββατο, κάνει η κοπέλα ένα γλέντι για τους δικούς της μόνο καλεσμένους και θα πάμε και εκεί. Δεν ξέρω τι να φορέσω. Γενικότερα, δε μου αρέσουν οι υπερβολές. Θέλω κάτι κομψό, διακριτικό και μοδάτο, ιδανικό για την περίσταση. Είμαι 1,60 και 50 κιλά, τι θα προτείνατε?

Απάντηση
Φίλη μας φαντάζομαι είσαι μία νέα κοπέλα θα σου προτείναμε να φορέσεις στο πάρτυ κάτι που ξέρεις ότι σε κολακεύει και είναι όσο πρέπει sexy π.χ. κάποιο μίνι φόρεμα ή ένα ψηλόμεσο σορτσάκι με τοπ και κόσμημα ενώ στο γάμο μπορείς να βάλεις (ανάλογα και το που είναι το πάρτυ) ένα μακρύ φόρεμα αέρινο, μια ολόσωμη φόρμα με ψηλά πέδιλα ή ένα midi pastel φόρεμα με ωραία ανοχτή πλάτη. Καλή επιτυχία.

Eρώτηση
Καλησπέρα, θα ηθέλα να εκφράσω και εγώ τις απορίες μου…Έχω ένα γάμο τον Ιούλιο και σκέφτομαι να φορέσω ένα φόρεμα μπεζ με λεπτή δαντέλα μακρύ σε ίσια γραμμη…η δαντέλα είναι στη μόδα φέτος? Και με τι παπούτσια να το συνδυάσω?
Σας ευχαριστώ!!!

Απάντηση
Φίλη μας η δαντέλα είναι κλασική και chic επιλογή ιδιαίτερα για events όπως ένας γάμος. Τώρα για να σε βοηθήσουμε πιο συγκεκριμένα καλό θα ήταν να μας στείλεις μία φωτο με το φόρεμα σου αλλα σε γενικές γραμμές τα πέδιλα με λεπτά λουράκια σε μία nude απόχρωση είναι η πιο safe επιλογή.

Read More

And More