Αγγελική Ηλιάδη: “Το να ακολουθείς την καρδιά σου δεν σημαίνει ότι δεν έχεις κανόνες στη ζωή σου”

Είναι γνωστό ότι η Αγγελική Ηλιάδη ακολουθεί στη ζωή της πάντα όσα την εμπνέουν και κάνει αυτό που θέλει δίχως να σκέφτεται τα πρέπει και τα μη. Για όλα αυτά μια διαδικτυακή της φίλη, της εξέφρασε τον θαυμασμό της και της έκανε ένα σχίλιο κάτω από μια φωτογραφία που ανέβασε η τραγουδίστρια με τον σύντροφό της, Σάββα Γκέντσογλου.

Η θαυμάστρια έγραψε στην Αγγελική: “Ξέρεις έχεις καταφέρει ενα μεγέλο πράγμα… να σπάσεις τους κανόνες και τις πεποιθήσεις που δεν εξηπυρετούν καμία αληθινή ευτυχία αλλά μόνο την δηθενιά και το φαίνεσθαι… σε θαυμάζω για αυτό γιατί ξέρω πως θέλει ψυχή και μαγκιά μεγάλη… αλλα ξέρω επίσης πως μόνο οι άνθρωποι με ψυχή και καρδιά μπορούν να το κανουν αυτό…. ανεξάρτητα απο τον δρόμο που ακολουθεί ο καθένας μόνο όταν είσαι ψυχάρα ζεις χωρίς κανόνες…να είσαι πάντα ευλογημένη και συνέχισε να προχωράς με την καρδιά! Μας εμπνέεις… φιλια!”

Και η ίδια απάντησε: “Σ’ ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου! Δεν ξέρω αν έχω σπάσει κανόνες… αυτό που είναι σημαντικό στη ζωή μου και θεωρώ στη ζωή όλων ειναι να μαι αληθινή απέναντι στον εαυτο μου πρώτα απ όλα… έπειτα και στους άλλους!Βεβαίως έχω κανόνες στην ζωή μου… το να ακολουθείς την καρδιά σου με τις όποιες συνέπειες και να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου δεν σημαίνει οτι δεν έχεις κανόνες! Να είσαι κι εσύ ευλογημένη οτι ποθείς σου εύχομαι στη ζωή σου και πάντα ο εαυτός σου!!!”

Δες όσα είπε η Αγγελική στην εκπομπή Μία για τους γιους της και τον Σάββα!

Read More

And More