Θες να μάθεις τι θα κάνει το χειμώνα ο Ακης Πετρετζίκης στο Mega;

Δειλά, δειλά και μετά τις ραγδαίες πολιτικο-οικονομικές εξελίξεις, τα κανάλια από το… pause αποφάσισαν να πατήσουν και πάλι το play. Ετσι και το Mega έχει αρχίσει να καταστρώνει σχέδια για την νέα τηλεοπτική χρονιά. Κόσμος πάει κι έρχεται στο κανάλι, επαφές και συζητήσεις γίνονται, προκειμένου να καταφέρει το κανάλι να στήσει ένα πρόγραμμα που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα και που θα είναι φτιαγμένο για όλα τα γούστα.
Από τους πρώτους ,λοιπόν, που συναντήθηκαν με τους υπευθύνους του καναλιού ήταν ο Ακης Πετρετζίκης, ο οποίος αυτό το χειμώνα κέρδισε το τηλεοπτικό στοίχημα και έτσι και του χρόνου θα αναλάβει τηλεοπτική δράση παρουσιάζοντας το “Κάντ΄το όπως ο Ακης”. Μόνο που θα υπάρχει μία διαφορά!

Ο Ακης για μία ακόμη σεζόν, θα μας προτείνει συνταγές, νόστιμες, γρήγορες, οικονομικές με απλά υλικά αλλά με φαντασία και γεύση.

Φέτος ,όμως, όλα αυτά δεν θα τα κάνει μόνος του, μιας και αποφάσισε να έχει και…παρέα. Σε κάθε εκπομπή, τη 2η συνταγή θα την μαγειρεύει ο καλεσμένος του, επαγγελματίας ή σπουδαστής σεφ. Ο καλεσμένος μαγειρεύει και ο Άκης θα βοηθά, θα ρωτά και θα συμβουλεύει.
Αν ενδιαφέρεσαι ,λοιπόν, κι εσύ να τσιγαρίσεις το κρεμμυδάκι σε πανελλαδική μετάδοση, δεν έχεις από το να μπεις στο site του Mega και να δηλώσεις συμμετοχή.

Read More

And More