Ολη η αλήθεια για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το Mega!

Ιδιαίτερος ντόρος έγινε τις τελευταίες ημέρες με την υποτιθέμενα Megaλη είδηση πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συναντήθηκε με την σιδηρά κυρία του τομέα ψυχαγωγίας του Μεγάλου Καναλιού Ελενα Κατραβά.

Μία συνάντηση η οποία ερμηνεύτηκε σαν αναθέρμανση των σχέσεων του Γρηγόρη με το Mega,μιας και σου λέει το συμβόλαιό του στον ΑΝΤ1 στη μετά Λάτσιου εποχή είναι υπό…αναθεώρηση.

Λοιπόν,ας ξεκαθαρίσουμε λιγάκι τα πράγματα.Πρώτον κανένα νέο Αντεννικό συμβόλαιο δεν θα περάσει από διαδικασία αναθεώρησης στον ΑΝΤ1 στη μετά Λάτσιου εποχή.Δεύτερον, ο Γρηγόρης ποτέ δεν έπαψε να διατηρεί άριστες σχέσεις με την Έλενα Κατραβά και ανέκαθεν οι δυο τους συναντιούνται και τα λένε.Θα… ποινικοποιήσουμε τώρα και τον καφέ;

Και τρίτον επειδή κι αυτό το πήρε κάπου το μάτι μου,όχι ο Γρηγόρης δεν έκανε καμία συζήτηση με την Σάσα Σταμάτη προκειμένου να είναι μαζί του από Οκτώβρη,όπως επίσης δεν έχει γίνει και καμία κουβέντα και με τον…χαλλλαρό Δημήτρη Σταρόβα. Αν και μεταξύ μας κάποιοι βιάζονται να τον βγάλουν από το τηλεοπτικό κάδρο.

Read More

And More