Δεν αντέχεις τα αντηλιακά που κολλάνε πάνω σου; Εδώ θα βρεις το νέο σου αγαπημένο!

Πέρασα ένα ολόκληρο Σουκού σε μια παραλία με μια huge παρέα. Και ήμουν η beauty editor. Μετάφραση: έπρεπε να αναλάβω την αντηλιακή τους προστασία! Προσωπικά, λατρεύω τα λάδια και εκείνα τα αντηλιακά μέσα σε βαζάκια που κάνουν καριέρα και ως μαρμελάδες οπότε είχα ένα νεσεσέρ γεμάτο μόνο τέτοια.

Αυτό που ανακάλυψα (θα μπορούσα να γράφω ώρες γι’αυτό μου το υπερτέλειο Σουκού αν δεν ήμουν beauty editor!) είναι ότι κάποιοι δεν άντεχαν αυτή την αίσθηση στο σώμα τους. Και ήταν κάμποσοι αυτοί οι κάποιοι. Και κάπως έτσι, προέκυψε αυτό το θέμα!

Λοιπόν, υπάρχει μια κατηγορία αντηλιακών που κάνουν καριέρα ως spray ή mists και που ενώ σε προστατεύουν είναι σαν να μην φορά τίποτα! Στα plus του συμπεριλαμβάνεται ότι τα περισσότερα από αυτά δροσίζουν κιόλας, δεν χρειάζεσαι βοήθεια για να το απλώσεις σε δύσκολα σημεία όπως η πλάτη σου (για τα ανεξάρτητα κορίτσια πάει αυτό) αλλά μην κάνεις το λάθος να το ψεκάσεις απευθείας στο πρόσωπό σου, μιας και θα ερεθίσει τα μάτια σου. Η σωστή διαδικασία είναι: ψεκάζεις τις παλάμες σου και απλώνεις.

Και μετά από αυτό το σύντομο intro δες εδώ ποια αντηλιακά sprays είναι τα δικά μου αγαπημένα

PS: Τα περισσότερα κυκλοφορούν με πολλούς δείκτες SPF και σίγουρα 30 και 50. Για να βρεις ποιος είναι ο σωστός δείκτης για σένα κάνε κλικ εδώ!

And More