Ν. Παλληκαράκη στο TLIFE: “Ο κόσμος έχει ταυτιστεί με το δράμα της Βάσως!”

Για τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειρά του Mega “Η ζωή της άλλης”, τις αντιδράσεις του κόσμου και τον ρόλο της Βάσως Καλλιφατίδη που υποδύεται στην επιτυχημένη σειρά, μίλησε η Νίκα Παλληκαράκη στο TLIFE.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρει πως είναι πολύ χαρούμενη που συμμετέχει στη σειρά του Mega και πως της αρέσει πολύ ο ρόλος που υποδύεται. “Στη σειρά είμαι η νύφη της Κάτιας που ποτέ δεν συμπάθησε και που της έκλεψε το παιδί και το έστειλε στο ορφανοτροφείο. Η Βάσω Καλλιφατίδη είναι ένας δραματικός ρόλος που αναφέρεται σε μια γυναίκα, η οποία πιστεύει πως έχει χάσει το παιδί της και μετά από πολλά χρόνια της αποκαλύπτεται πως τελικά η πεθερά της ήταν υπεύθυνη για την εξαφάνισή του”, αναφέρει χαρακτηριστικά η Νίκη Παλληκαράκη.
Η ίδια αναφέρει πως ο κόσμος έχει αγαπήσει την σειρά και έχει αγκαλίασει το ρόλο της “Βάσως” που υποδύεται. “Ο κόσμος έχει ταυτιστεί με την ιστορία και το δράμα της Βάσως, που έχασε την κόρη της και την ξαναβρίσκει μετά από χρόνια”, λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει πως εκείνη δίνει κάποια προσωπικά στοιχεία στο ρόλο που υποδύεται. “Κάποιες φορές θα μπορούσα να αντιδράσω με τον τρόπο που αντιδρά η Βάσω. Αλλά διαφέρω πολύ από την πρωταγωνίστρια”, συμπληρώνει.
Όσον αφορά τα γυρίσματα της σειράς, η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρει πως διαρκούν πολλές ώρες και είναι ιδιαίτερα κουραστικά για να βγει καλό αποτέλεσμα. “Το πρόβλημα με τα γυρίσματα είναι πως διαρκούν πολλές ώρες και τρέχουμε όλοι πανικόβλητοι. Υπάρχει όμως ένα πολύ καλό κλίμα και αυτό μας βοηθά πολύ”, σημειώνει η Νίκη Παλληκαράκη.
Ακόμη, για τις καλοκαιρινές διακοπές της, η ίδια είπε πως πέρασε πολύ όμορφα, ξεκουράστηκε και “γέμισε” μπαταρίες για το χειμώνα. Ενώ, για τα σχέδια της για αυτήν τη σεζόν ανέφερε πως θα είναι στη σειρά του Mega, η οποία ελπίζουν να έχει επιτυχία, αφού θα είναι και στην prime time του καναλιού. Παράλληλα, όμως, θα ήθελε πολύ να κάνει και θέατρο φέτος.
Τέλος, η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για το θέμα του γάμου και της οικογένειας. “Βλέπω το γάμο πολύ πιο σοβαρά και ρομαντικά απ’ ότι πρέπει και ίσως γι’ αυτό δεν έχω παντρευτεί ακόμα. Θα μου άρεσε να παντρευτώ κάποιον που θα με κάνει να νιώσω ότι το θέλω πολύ”, εξομολογείται.

Η Νίκη Παλληκαράκη με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη!

Read More

And More