Beware! Εντοπίσαμε το πιο sexy beauty look οοοοοολου του πλανήτη!

Κάτι ο Άγιος Βαλεντίνος (που έρχεται), κάτι η πρεμιέρα του 50 Shades of Grey (που ήρθε) το μάτι μας πέφτει συνεχώς στο πιο sexy… κάτι! Το πιο sexy χρώμα στα χείλη, το πιο sexy άρωμα, το πιο sexy beauty gadget (αυτό πρέπει οπωσδήποτε να το δεις εδώ!)… Και ακριβώς την πιο κατάλληλη στιγμή εντοπίσαμε και το πιο-sexy-δεν-γίνεται (!) beauty look.

Aka το make up και τα μαλλιά που πρέπει να έχεις για να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σου…

/

Το είδαμε στην Nina Agdal (είναι μοντέλο αλλά δεν έχει καμία σημασία αν δεν την ξέρεις!) και θέλω να προσέξεις την κάθε λεπτομέρεια στο make up και τα μαλλιά της. Και ξεκινάω με το δεύτερο part: τα μαλλιά της που εσκεμμένα εδώ πετάνε κάποιες τρίχες (δίνει αυτό το effect του μόλις σηκώθηκα από το κρεβάτι μου μετά από ένα τέλειο βράδυ!)…

… Και κάνοντας focus στο μακιγιάζ πρόσεξε αυτές τις γυαλάδες στις εσωτερικές γωνίες των ματιών, την κορυφή της μύτης και το V (pout) των χειλιών. Μπορείς να τις αποκτήσεις αρκεί να επενδύσεις σε ένα highlighter σε compact μορφή ή μορφή πούδρας. Το ζητάς έτσι ακριβώς από τα καταστήματα καλλυντικών και αν θες και οδηγό δικά μου αγαπημένα είναι το Mineralize Skin finish της MAC και η Mairy- Lou Manizer της The Balm.

Read More

And More