Σίσσυ Χρηστίδου: H τρυφερή φωτογραφία με τους άντρες της ζωής της

Με μια τρυφερή φωτογραφία καλωσόρισε στο instagram η Σίσσυ Χρηστίδου τον σύζυγο της, Θοδωρή Μαραντίνη. Ο τραγουδιστής, όπως διάβασες και στο TLIFE, έφτιαξε νέο προσωπικό λογαριασμό. Η παρουσιάστρια λοιπόν ανέβασε στο δικό της προφίλ μία ομορφη στιγμή του frontman των Onirama αγκαλιά με τους γιους του Φίλιππο και Μιχάηλ καλώντας τους διαδικτυακούς της φίλους να τον ακολουθήσουν.

Με αυτόν τον τρόπο η Σίσσυ έδειξε την αγάπη της στον τραγουδιστή, ενώ επιβεβαίωσε το πόσο καλός μπαμπάς είναι και πόσο πολύ αγαπάει τους γιους τους. Κάτι που υποστήριξε και στην πρόσφατη συνέντευξή της στο ΕΓΩ! Weekly. “Ο Θοδωρής είναι ένας μπαμπάς που ασχολείται πάρα πολύ με τα παιδιά του. Από την αρχή ήταν αφιερωμένος εκεί. Ό,τι κάνω εγώ το κάνει κι εκείνος. Μπορεί να μην ξέρει λεπτομέρειες, γιατί το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στη μαμά αλλά είναι πολύ κοντά στα αγόρια”, είπε ανάμεσα σε άλλα.

Την φωτογραφία της παρουσιάστριας και σχεδιάστριας ρούχων έκανε repost και ο Θοδωρής σχολιάζοντας πως οι γιου του είναι τα “αγγελάκια” του.

Read More

And More