Τζένη Μπαλατσινού: Επιστρέφει στο πρωινό του Mega;

Με το… δεξί απ ΄ότι όλα δείχνουν μπήκε η νέα χρονιά για την Τζένη Μπαλατσινού, μιας και οι συζητήσεις της με τους ανθρώπους του Mega γι ΄αυτό το β΄μέρος της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς, δείχνουν να καρποφορούν. Η Τζένη και οι άνθρωποι του Μεγάλου Καναλιού βρίσκονται εδώ και αρκετό καιρό σε νέες επαφές και συζητήσεις, προκειμένου τώρα στις αρχές του 2015 να δώσουν και πάλι τα χέρια και απ ΄ότι ακούγεται καθημερινά όλο και πιο έντονα, η στιγμή αυτή έφτασε.

Σύμφωνα με τα όσα μαθαίνουμε η Τζένη και το Mega θα συνεργαστούν ξανά για το χατίρι του “JOY”. Η Τζένη από την αρχή της φετινής χρονιάς είχε καταθέσει τις προτάσεις της και τις ιδέες της στο κανάλι προκειμένου να συνεχίσει μόνη της αυτή την συνεργασία στην μετά Πέτρου Κωστόπουλου εποχή, όμως, οι ιθύνοντες του καναλιού δεν είχαν δείξει… άμεσο ενδιαφέρον.

Τώρα ,όμως, που το πρώτο τρίμηνο της σεζόν πέρασε, τώρα που το “JOY” πήρε το… φιλί της ζωής και δεν θα ρίξει αυλαία (όπως αρχικά είχε αποφασιστεί) και τώρα που απο την εκπομπή αποχώρησε η Αφροδίτη Γραμμέλη, τα τηλε-δεδομένα για την Τζένη Μπαλατσινού άλλαξαν.

Η Τζένη όντως βρίσκεται πολύ κοντά με το κανάλι για να ενταχθεί κι αυτή στο δυναμικό του “JOY” και ενώ σε πρώτη φάση οι πληροφορίες την ήθελαν να αναλαμβάνει κάποιες μεμονομένες ενότητες όπως είναι αυτή της γυναίκας και του παιδιού στην εκπομπή, πλέον είναι πολύ πιθανό να είναι το πρόσωπο εκείνο που θα αναλάβει τις γυναικείες συνεντεύξεις της εκπομπής, μετά όπως είπαμε την αποχώρηση της Αφροδίτης Γραμμέλη.

Οσο για το πως αυτή η συνεργασία της θα σημαίνει και την επιστροφή της στην πρωινή ζώνη του Mega; Το “JOY” θα βγει στον αέρα μετά τις εκλογές – δηλαδή στις αρχές του Φλεβάρη – και πλέον θα μεταδίδεται τα πρωινά του Σαββατοκύριακου γύρω στις 11.00 με 11.30, απέναντι από το “Σπίτι μου, σπιτάκι μου” και “Στα καλά καθούμενα”!

Read More

And More