“2 Broke Girls”: Ο ολοκαίνουργιος κύκλος επεισοδίων έρχεται στο Star!

Όπως είχε πει ο Φρανκ Σινάτρα, «αν τα καταφέρεις στη Νέα Υόρκη, μπορείς να τα καταφέρεις παντού»… Από τον δημιουργό του «Sex And The City», της σειράς που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές και κέρδισε 8 χρυσές σφαίρες, Μάικλ Πάτρικ Κινγκ και την κωμικό Γουίτνεϊ Κάμινγκ, έρχεται μία ξεκαρδιστική κωμωδία με πρωταγωνίστριες δύο τελείως διαφορετικά κορίτσια, που προσπαθούν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Ερχεται η κωμωδία “2 Broken Girls”!
Συγκεκριμένα, η Μαξ βγάζει τα προς το ζην δουλεύοντας ως σερβιτόρα σε ένα κλασσικό εστιατόριο της Νέας Υόρκης αλλά και ως νταντά σε μια πλούσια οικογένεια. Ζει με τον φίλο της σε ένα μικρό διαμέρισμα. Με τη ρουτίνα να κυριαρχεί στη ζωή της, η Μαξ είναι συμβιβασμένη, χωρίς φιλοδοξίες. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή, που έρχεται στο μαγαζί μια νέα σερβιτόρα, η Κάρολαϊν, και φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή της.
Η Κάρολαϊν είναι το αντίθετο της Μαξ, χαριτωμένη, με εκλεπτυσμένο γούστο, μεγαλωμένη σε πολύ πλούσια οικογένεια με όλες τις ανέσεις και με μόρφωση στα καλύτερα σχολεία. Ο τρόπος ζωής της όμως άλλαξε πολύ γρήγορα καθώς τα πλούτη του μπαμπά αποδείχθηκαν πως δεν ήταν τίποτε άλλο παρά μια μεγάλη απάτη. Έτσι, χωρίς να έχει άλλη επιλογή, έπρεπε να βρει μια δουλειά για να επιβιώσει.
Τα δύο κορίτσια, παρά τις διαφορές τους, δεν αργούν να γίνουν φίλες και να θέσουν έναν κοινό στόχο, να μαζέψουν 250.000 δολάρια για να ανοίξουν το δικό τους μαγαζί. Όμως οι διαφορετικοί κόσμοι από τους οποίους προέρχονται η Κάρολαϊν και η Μαξ, κάνει τη συνεννόηση μεταξύ τους πολύ δύσκολη, αν όχι αδύνατη, προσφέροντας όμως άφθονο γέλιο στο κοινό.
Με έξυπνα αστεία, γρήγορους διαλόγους και δευτερεύοντες χαρακτήρες, που παραπέμπουν σε καρικατούρες, η σειρά υπόσχεται απολαυστικές στιγμές κλασικής κωμωδίας. Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, λίγο πολύ όλοι θα ταυτιστούμε με τα δύο κορίτσια, που παρά τις αντιξοότητες δεν σταματούν να πιστεύουν στα όνειρά τους…
Στον 2ο κύκλο, ο οποίος κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας την ερχόμενη Κυριακή στις 4.40 μ.μ. στο Star, το όνειρο της Κάρολαϊν και της Μαξ να ανοίξουν μια επιχείρηση με cupcakes γίνεται πραγματικότητα όταν λαμβάνουν μια υπέροχη κριτική από τη Μάρθα Στιούαρτ και η τύχη για πρώτη φορά δείχνει να είναι με το μέρος τους. Η μεγάλη ευκαιρία, που έψαχναν, έρχεται αλλά τα δύο άφραγκα κορίτσια για ακόμα μία φορά θα συναντήσουν ανυπέρβλητα εμπόδια, που θα τις αναγκάσουν να αναβάλουν τα μεγαλεπήβολα σχέδιά τους, χαρίζοντας πάντα πολύ γέλιο…
ΠΑΙΖΟΥΝ: Κατ Ντένιγκς, Μπεθ Μπερς, Γκάρετ Μόρις, Τζόναθαν Κάιτ
* Ο 2ος κύκλος είναι αμερικανικής παραγωγής 2012 – 2013 και θα ολοκληρωθεί σε 24 επεισόδια
* Το 2012 η σειρά τιμήθηκε με το βραβείο «Αγαπημένη Νέα Κωμική Σειρά» στα «People’s Choice Awards» ενώ κέρδισε και ένα βραβείο σε τεχνική κατηγορία στα «Emmy»
* Στον πρώτο κύκλο της σειράς εμφανίζεται η εκδότης, συγγραφέας και ιδρυτής της Martha Stewart Living Omnimedia (εταιρία media), Μάρθα Στιούαρτ ενώ στον δεύτερο ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του CNN, Πιρς Μόργκαν.
* Έχουν γυριστεί 3 κύκλοι επεισοδίων και η σειρά έχει πάρει το «πράσινο φως» και για την 4η σεζόν.
* Η σειρά προβάλλεται σε περισσότερες από 40 χώρες.

Read More

And More