Ο Robbie Williams ξέχασε τα λόγια του στη σκηνή!

Τα λόγια του τραγουδιού του φαίνεται πως ξέχασε ο γνωστός τραγουδιστής Robbie Wiliams, μόλις ανέβηκε στη σκηνή στο πλαίσιο της συναυλίας “Help For Heroes”, που δόθηκε από γνωστούς καλλιτέχνες.

Λίγο η κούραση των ημερών, λίγο το ότι έχει καιρό να ανέβει στη σκηνή και να πιάσει το μικρόφωνο, ο γνωστός τραγουδιστής δεν άντεξε και ξέχασε τα λόγια. Έτσι, ενώ βρισκόταν on stage και τραγουδούσε την μεγάλη του επιτυχία “Feel”, ο διάσημος τραγουδιστής κόλλησε και αναγκάστηκε να κοιτάξει τα λόγια του τραγουδιού μπροστά στα μάτια των 60.000 θαυμαστών του.
Ωστόσο, ο κόσμος που αγαπά τον γνωστό τραγουδιστή φαίνεται πως δεν πτοήθηκε και άρχισε να φωνάζει τα λόγια του τραγουδιού. Ο Robbie γέλασε και επέστρεψε δρυμήτερος στη σκηνή ευχαριστώντας τον κόσμο.
Λίγο αργότερα και αφού αποθεώθηκε από το κοινό, ο Robbie Williams κάλεσε στη σκηνή τον φίλο του
Gary Barlow και τραγούδησαν μαζί για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια. Οι δυο τους, μάλιστα, τραγούδησαν για αρκετή ώρα μαζί στους 60.000 θεατές, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο πρίγκιπας Χάρι, στο στάδιο “Twickenham” για το φιλανθρωπικό σκοπό που ονομάζεται “ Help For Heroes” και στηρίζει τα μέλη των ένοπλων δυνάμεων.

Δες φωτογραφίες από τη συναυλία στο Λονδίνο:

Read More

And More