Γ. Τσιμιτσέλης – Β. Λασκαράκη: Μιλούν για τη σχέση τους!

Η ιστορία του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Βάσως Λασκαράκη είναι από εκείνες που δεν ακολουθεί το σενάριο η ζωή, αλλά η ζωή το σενάριο. Από τη στιγμή που γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του σήριαλ ”Η πολυκατοικία” ξεκίνησαν ως φίλοι, στη συνέχεια ερωτεύτηκαν και από τότε είναι μαζί. Μετά από δύο χρόνια σχέσης, μιλούν για πρώτη φορά ανοικτά, στην εκπομπή ”Πρωινή Μελέτη”.

Ο έρωτάς τους που ξεκίνησε μέσα από την μικρή οθόνη και στην συνέχεια εξελίχθηκε και στην κανονική τους ζωή παραμένει ακέραιος και μάλιστα κάποιοι φίλοι του ζευγαριού καταμαρτυρούν πως το ζευγάρι είναι έτοιμο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Ωστόσο οι ίδιοι δηλώνουν ευτυχισμένοι και πως αν είναι να έρθει ο γάμος, θα έρθει.

Ο Γιάννης σχολίασε τη σχέση του με Βάσω λέγοντας: ”Η σχέση μας είναι όπως οι περισσότερες σχέσεις, δεν έχουμε υπολογίσει γάμο, δεν έχουμε βάλει ημερομηνίες, δεν έχουμε βρει κάτι, αν προκύψει… αυτά τα πράγματα προκύπτουν. Θέλει το πράγμα τον καιρό του”, είπε. Και συνεχίζει: ‘‘Αν είναι να ρθει ο γάμος θα έρθει, αλλιώς θα προσπεράσει. Δεν είναι ότι θα κάτσω να του βάλω όρια, ούτε θα του βάλω χρονικό περιθώριο. Όταν θα αισθανθώ εγώ έτοιμος για ένα παραπάνω βήμα και η σύντροφος μου, τότε θα γίνει… αν γίνει! όλα είναι σχετικά”, υπογραμμίζει.

Η Βάσω Λασκαράκη θα τα παράταγε όλα για ένα μεγάλο έρωτα; ”Εάν ήταν κάτι που με γέμιζε, ναι θα το έκανα. Δεν νομίζω ότι θα είχα πρόβλημα, εάν το είχαμε αποφασίσει μαζί και το ήθελα πολύ μπορεί και να το έκανα. Δεν αποκλείω πράγματα. Η γνωστή ηθοποιός μπορεί να μην αποκλείει το ενδεχόμενο να δημιουργήσει οικογένεια μια μέρα, ωστόσο δήλωσε ότι ο γάμος και τα παιδιά δεν είναι στα άμεσα σχέδια της. ”Η οικογένεια και τα παιδιά βρίσκονται στο βάθος του μυαλού μου, αλλά δεν είναι άμεσα σχέδια μου. Περνάει από το μυαλό μου, αλλά όχι ως σκοπός αυτή τη στιγμή”, είπε χαρακτηριστικά.

Read More

And More