Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Φούντα!

Δύσκολες ώρες φαίνεται πως περνά ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Φούντας, που μας έχει χαρίσει όμορφες στιγμές ελληνικού κινηματογράφου. Η υγεία του έχει κλονιστεί και αυτό τον κρατά καθηλωμένο στο σπίτι.

Εγκλωβισμένος μες στο σπίτι φαίνεται πως είναι ο γνωστός ηθοποιός εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. Παρόλο που τα τελευταία χρόνια δεν έχει δείξει έντονα σημάδια επιδείνωσης, ο Γιώργος Φούντας παραμένει στο σπίτι του, το οποίο αποτελεί προσωπικό “καταφύγιό” για τον ίδιο. Βέβαια, οι δικοί του άνθρωποι είναι πάντα στο πλευρό του και τον φροντίζουν.
Η σύζυγός του, Χρυσούλα Ζώκα, ο γιος του Πάνος και η νύφη του Μαρία ζουν όλοι μαζί, αγαπημένα, στο σπίτι τους στην Άνω Γλυφάδα και η φροντίδα του πατέρα είναι η προτεραιότητά τους. “Ναι, είναι άρρωστος. Όπως όλοι οι άνθρωποι της ηλικίας του. Αυτά είναι μέσα στη ζωή”, λέει στην “Espresso”, η Χρυσούλα Ζώκα.
Είναι γεγονός, όμως, ότι το ζευγάρι έχει επιλέξει από την αρχή μία ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και γι’ αυτό κρατά ένα χαμηλό προφίλ. Αν και ο Γιώργος Φούντας αποτελεί ίνδαλμα του ελληνικού κινηματογράφου και χαίρει σεβασμού από τους ανθρώπους του σιναφιού του, επέλεξε να μην απασχολεί τα μέσα με την καθημερινότητά του, παρά μόνο με τη δουλειά του. “Δεν κάνω κάτι, οπότε δεν έχω και τίποτα να πω”, είχε πει o ίδιος πριν από αρκετούς μήνες.
Παρόλα αυτά, η γυναίκα του ευαίσθητη και συγκινημένη αποκαλύπτει πως νιώθει καλά και μόνο στην ιδέα ότι τον έχει κοντά της και υπάρχει στο ίδιο σπίτι. “Υπάρχει κοντά μας, στο σπίτι μας. Αυτό μας είναι αρκετό. Είμαστε καλά στο σπιτικό μας. Έχουμε δίπλα μας τον Πάνο, τον γιο μας, που είναι πολύ στοργικός. Μας συμπονάει και μας φροντίζει. Στέκεται στο πλευρό του πατέρα του, τον αγαπάει πολύ”, αναφέρει η Χρυσούλα Ζώκα.
Η σύζυγός του Γιώργου Φούντα δέχεται ό,τι της επιφυλάσσει η ζωή και η μοίρα. Όπως όλοι οι άνθρωποι σ’ αυτό τον κόσμο που ζουν, γεύονται την ευτυχία, την επιτυχία και μεγαλώνουν. Η συμπεριφορά της είναι ίδια, όπως παλιά. Από τότε που γνώρισε για πρώτη φορά τον Γιώργο Φούντα και τον ερωτεύτηκε. Ηταν το 1963, όταν ο ηθοποιός την είδε να χορεύει σε μία παράσταση με τον Μανώλη Καστρινό. Εκεί συναντήθηκαν για πρώτη φορά και τελικά κατέλεξαν μαζί, όπου έζησαν ευτυχισμένη και απέκτησαν ένα γιο που αγαπούν πολύ.
Τέλος, στο πλευρό της οικογένειας βρίσκονται οι καλοί φίλοι, που τηλεφωνούν συχνά για να μάθουν την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού. Η Χρουσούλα τους μεταφέρει τα νέα. Πολλοί από αυτούς ανήκουν στη μεγάλη καλλιτεχνική οικογένεια, επίλεκτο μέλος της οποία είναι ο Γιώργος Φούντας.


Από την ταινία “Στέλλα” με την Μελίνα Μερκούρη και τον Γιώργο Φούντα!

Read More

And More