Spa μαλλιών στο σπίτι! Βρήκαμε το τέλειο προϊόν!

Το Φθινόπωρο είναι περίοδος αναπροσαρμογής. Επιστρέφοντας από τις διακοπές μας όλες μας βάζουμε κάποιους νέους στόχους. Ο δικός μου; Αποφάσισα κάθε μέρα που περνά να κάνω ένα beauty δώρο στον εαυτό μου. Μάσκα την Κυριακή, απολέπιση σώματος την Δευτέρα (όχι πάντα με την ίδια σειρά) και πάει λέγοντας…

Πρόσφατα συμπεριέλαβα στη λίστα με τα δώρα στον εαυτό μου και μια νέα απόλαυση. Spa μαλλιών στο σπίτι με την εντατική μάσκα λείανσης “Αποπλάνηση στα Ίσια” από τα Herbal Essences (στη σειρά θα βρεις και άλλες μάσκες όπως ενυδάτωσης ή για μαλλιά με ψαλίδα για να διαλέξεις αυτή που ταιριάζει στον δικό σου τύπο μαλλιών).

Όσον αφορά το κομμάτι του spa, ακολούθησα με ευλάβεια τις συμβουλές του guru του Herbal Essences Ben Cooke. Ακολούθησέ τις και ζήσε κι εσύ μια μοναδική beauty εμπειρία. Πώς;

1. Κάνε ένα αργό, ζεστό αφρόλουτρο και πρόσθεσε μερικές σταγόνες αρωματικού έλαιου για το μπάνιο.
2. Ξεκίνησε τη διαδικασία περιποίησης λούζοντας τα μαλλιά σου και ξέβγαλε καλά.
3. Άπλωσε μια γενναία ποσότητα μάσκας και χτένισε από τη ρίζα ως την άκρη για να ενισχύσεις περισσότερο τη βαθιά μαλακτική διεργασία.
4. Αφιέρωσε τα επόμενα τρία έως πέντε λεπτά απολαμβάνοντας τα προκλητικά αρώματα της μάσκας. Η δική μου μυρίζει αχλάδι και μετάξι!
5. Εκμεταλλεύσου λίγο χρόνο για να περιποιηθείς την επιδερμίδα σου. Δοκίμασε μια μάσκα περιποίησης προσώπου ή ένα ανακουφιστικό μασάζ.
6. Ξέβγαλε την επιδερμίδα και τα μαλλιά σου σχολαστικά.
7. Βγες από το μπάνιο, τυλίξου με ένα αφράτο μπουρνούζι και στέγνωσε με πιστολάκι τα μαλλιά σου για να γίνουν πιο απαλά. Υπέροχο!

Read More

And More