Αύξηση της θερμοκρασίας με βροχές!

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα. Στην Αττική ο υδράργυρος θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου ενώ υπάρχει και πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής.

Στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 ως 28 βαθμούς Κελσίου. Οι νεφώσεις το απόγευμα βαθμιαία θα αυξηθούν.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα βόρεια τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα λίγων βροχών στις Κυκλάδες. Ο υδράτγυρος θα φτάσει μέχρι τους 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις και σποραδικές βροχές. Πρόσκαιρες καταιγίδες στα βορειοδυτικά κυρίως τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 28 βαθμούς κελσιου. Στην ήπειρο δε θα ξεπεράσει τους 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με παροδικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές τοπικού χαρακτήρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 30 βαθμούς Κελσίου

Read More

And More