Πάνος Βλάχος – Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η βραδινή έξοδος στο θέατρο και τα σχέδια για… Αμερική!

Μαζί στη δουλειά, μαζί στη ζωή, μαζί και στα… όνειρα φαίνεται πως βαδίζουν ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Το διάσημο ζευγάρι της “Μουρμούρας” βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης “Ηλέκτρα” και τράβηξε πάνω του τα φωτογραφικά φλας.
Αν και δεν τους αρέσει η προσωπική τους ζωή να εκτίθεται στα τηλεοπτικά φώτα, ο Πάνος και η Ιωάννα δεν λένε ποτέ ‘όχι” σε μια καλή πρόταση για θέατρο ή σινεμά.

Αυτήν τη φορά, λοιπόν, οι δυο τους εμφανίστηκαν στο θέατρο Badminton, όπου ανοίγει τον “Κύκλο Αρχαίου Δράματος”, παρουσιάζοντας στην κεντρική σκηνή του την Ηλέκτρα του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Σπύρου Ευαγγελάτου. Τον ρόλο της Ηλέκτρας ερμηνεύει η κάτοχος του βραβείου “Μελίνα Μερκούρη” Μαρίνα Ασλάνογλου. Δίπλα της δύο κορυφαίες μορφές του ελληνικού θεάτρου, η Ρένη Πιττακή και ο Γιάννης Βόγλης.

Παράλληλα, οι δυο τους βρίσκονται αυτό το διάστημα σε πυρετό γυρισμάτων για το νέο κύκλο της σειράς “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα της Real, ετοιμάζουν το Σεπτέμβρη, βαλίτσες για Αμερική. Εκεί η Ιωάννα θέλει να παρακολουθήσει σπουδές υποκριτικής και ο Πάνος να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο εξωτερικό.

Read More

And More