Νέος, μεγάλος διαγωνισμός από την Barilla!

H Barilla, φέρνοντας καθημερινά στο τραπέζι σας την αυθεντική ιταλική γαστρονομία και αναγνωρίζοντας την αγάπη και τη στήριξη που δείχνετε στα προϊόντα της, ξεκινά ένα νέο μεγάλο διαγωνισμό με πλούσια δώρα και μοναδικές προτάσεις για αυθεντικές ιταλικές συνταγές!

Μπείτε τώρα στην κλήρωση!

Όλοι μπορούν να συμμετέχουν ελεύθερα και να κερδίσουν μοναδικά δώρα Barilla. Ο τρόπος συμμετοχής είναι γρήγορος και εύκολος.

Κάθε πολυσυσκευασία ζυμαρικών Barilla και συσκευασία σαλτσών Barilla με την ειδική σήμανση «Μεγάλος Διαγωνισμός», φέρει ένα μοναδικό κωδικό.
Μπείτε στην εφαρμογή της Barilla στο Facebook και συμπληρώστε στα πεδία που θα σας ζητηθεί, το ονοματεπώνυμό σας, το μοναδικό σας κωδικό και τον αριθμό του κινητού σας. Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε και μέσω SMS, με την αποστολή του μοναδικού κωδικού στον αριθμό 19599.
Eάν κερδίσατε ένα από τα στιγμιαία δώρα μας θα ενημερωθείτε αμέσως και ένα από τα 300 πλήρη Spaghetti Set, θα γίνει δικό σας!

Τα δώρα όμως δεν σταματούν εδώ!

Με κάθε σας συμμετοχή κερδίζετε επιπλέον πόντους και μπαίνετε στη Μεγάλη Κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του διαγωνισμού μας, για να διεκδικήσετε 10 μοναδικά ταξίδια στην Ιταλία για 2 άτομα ή προϊόντα Barilla για 6 μήνες. Κάθε νέος κωδικό που εισάγετε πολλαπλασιάζει τους πόντους σας και τις πιθανότητές σας να κερδίσετε κάποιο από τα μεγάλα δώρα μας!

Αυθεντικές ιταλικές συνταγές στον υπολογιστή σας με ένα κλικ!

Παράλληλα, η Barilla θέλοντας να συνεχίσει να σας προσφέρει μοναδικές γευστικές εμπειρίες, μοιράζεται μαζί σας αυθεντικές ιταλικές συνταγές.
Συνδυάστε τις μεσογειακές γεύσεις και τα μοναδικά αρώματα της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας, με την πλούσια γεύση, τις θρεπτικές αξίες, την ιδανική al dente υφή και το τέλειο κράτημα στο βράσιμο που προσφέρουν τα ζυμαρικά και οι σάλτσες της Barilla.
Κατεβάστε ή εκτυπώστε τις συνταγές για να ζήσετε την απόλαυση της γευστικής εμπειρίας των ζυμαρικών και σαλτσών της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας, στο πιάτο σας.

Read More

And More