Είστε έτοιμοι για… Ανατριχίλες; Δείτε το αποκλειστικό trailer στο TLIFE!

Βασισμένη στα…τρομακτικά επιτυχημένα βιβλία του R.L. Stine, η ταινία Ανατριχίλες (Goosebumps) διηγείται την ιστορία του έφηβου Zach Cooper (Dylan Minnette) που μετακομίζει με την οικογένειά του σε μια μικρή αμερικάνικη πόλη, μόνο και μόνο για να ανακαλύψει ότι μένει δίπλα στον διάσημο και μυστηριώδη συγγραφέα (Jack Black).
Ο Zach γίνεται φίλος με την όμορφη κόρη του Stine, Hannah (Odeya Rush), και σιγά σιγά αρχίζει να εξερευνά τις ιδιομορφίες της παράξενης οικογένειάς της. Το μεγαλύτερο μυστικό του Stine όμως είναι και το πιο φοβιστικό: τα τέρατα που έκαναν διάσημες τις ιστορίες του είναι αληθινά.

/
Ο Απαίσιος Χιονάνθρωπος, η ζωντανή κούκλα, το κορίτσι με την στοιχειωμένη μάσκα και πολλοί άλλοι, ξεπηδούν κυριολεκτικά από τις σελίδες των βιβλίων του, οδηγώντας τον Zach, Hannah και τον ίδιο τον συγγραφέα σε μια νύχτα τρελής περιπέτειας και τερατο-κυνηγητού για να σώσουν την πόλη τους.

Η ταινία θα βγει τους κινηματογράφους στις 10 Δεκεμβρίου 2015 από τη Feelgood και μπορείς να δεις το αποκλειστικό trailer κάνοντας κλικ εδώ!

Read More

And More