Σόου υπερπαραγωγή για Ρουβά-Βίσση με την βοήθεια της χορογράφου της Jolie.

Σάκης και Άννα ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρά τους καιρούς κρίσης που διανύουμε έχουν σκοπό να προετοιμάσουν ένα από τα πιο εντυπωσιακά βραδινά show των τελευταίων ετών. Στην σκηνική και κυρίως χορευτική τους παρουσία λοιπόν δεν θα μπορούσαν παρά να επιλέξουν την καλύτερη. Η Marguerite Derricks, είναι σύμφωνα με το Love Radio, η υπεύθυνη χορογραφίας του show που κάνει πρεμιέρα στις 15 Οκτωβρίου.

Η Marguerite Derricks βρίσκεται πίσω από την χορογραφία δεκάδων ταινιών του Hollywood μεταξύ των οποίων και το Mr & Mrs Smith με την Bradgelina. Επιλέχθηκε για την χορογραφία του remake της ταινίας Fame που κυκλοφόρησε το 2009, ενώ η υπογραφή της βρίσκεται πίσω από πολλά blockbuster όπως η σειρά ταινιών Austin Powers, το Spiderman 3, το Donnie Darko, Striptease κ.α. Δεν είναι τυχαίο που η διάσημη χορογράφος έχει λάβει 3 συνεχόμενα Emmy Awards για την δουλειά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE η επαφή φαίνεται πως έγινε από παλαιότερη συνεργασία της Άννας Βίσση με αμερικανό χορογράφο. Πρόκειται για τον Tovaris Wilson, ο οποίος και είχε επιμεληθεί τις χορογραφίες της πριν από μερικά χρόνια, όταν η Άννα Βίσση εμφανιζόταν στο Διογένης Studio. Ο Tovaris Wilson έχει δουλέψει στο παρελθόν ως βοηθός της Marguerite Derricks, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων διαφόρων ταινιών.

Read More

And More