Παρουσιαστής ομολογεί στον αέρα πως έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης όταν ήταν παιδί!

Με αφορμή το σκάνδαλο που έχει αναστατώσει τους κόλπους της Αμερικανικής εκκλησίας για την υπόθεση σεξουαλικήςπαρενόχλησης παιδιών από έναν ιερέα στην Georgia των ΗΠΑ, ο παρουσιαστής του ειδησεογραφικού καναλιού CNN Don Lemon αποκαλύπτει στην κάμερα πως υπήρξε κι αυτός θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης όταν ήταν παιδί.

Συζητώντας το θέμα του ιερέα Eddie Long στην εκπομπή του και προκειμένου να εξηγήσει στους καλεσμένους του – επίσης ιερείς- οι οποίοι υποστήριζαν τον εν λόγω ιερέα, εξήγησε πως η κινήσεις που περιγράφουν τα θύματα της υπόθεσης είναι κλασικές συμπεριφορές παιδόφιλου, τις οποίες αναγνωρίζει αφού τις βίωσε κι ο ίδιος σε πολύ μικρή ηλικία. Χωρίς να θέλει να αποδώσει κατηγορίες στον ιερέα, ο παρουσιαστής φαίνεται να ενοχλήθηκε από την ευκολία με την οποία οι καλεσμένοι του παρέβλεπαν τις καταθέσεις των θυμάτων.

Αργότερα στο twitter του, ο αφροαμερικανός παρουσιαστής ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για τα λόγια συμπαράστασης που του έγραψαν και δήλωσε πως “δεν ήταν προγραμματισμένο να κάνει αυτή την αποκάλυψη στον αέρα. Μου βγήκε αβίαστα. Δυστυχώς, αυτή είναι η πραγματικότητα για πολλούς νεαρούς άνδρες”!

Δες το βίντεο με την εξομολόγηση του παρουσιαστή στην εκπομπή εδώ!

Read More

And More